PR CUAET
-
Добрий день, як зараз ловити слоти в які дні та на яку силку треба заходити скажить будь ласка? Чи зараз вже такого немає?
-
Якраз до WES можете додати обидва, ви не платите за них гроші, а до апостилю - вирішуйте. Я б подав на вашому місці обидва (проте більше треба заплатити), бо вам треба, щоб зарахували якомога більше годин з заочки щоб отримати як мінімум бакалавра без додаткових курсів, а можливо й до магістра оцінять.
-
/ban@prcuaet_bot
-
20 листопада
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/who-can-apply/federal-skilled-workers.html
-
До них є сенс дзвонити ? Вони відповідають на дзвінки? Консульство в Торонто?
-
Тобто SWO це base program?
-
Доброго дня, поділіться будь ласка досвідом хто отримував новий паспорт або подовжував термін старого заграна. В мене така ситуація, загран закінчується 12 березня цього року. Я хотів подовжити його в Едмонтоні але кудись поклав та не можу знайти його. Також мені вдалося спіймати слот в Оттаві на оформлення нового паспорту. Чи є сенс мені перейматися з приводу того що я не можу знайти попередній паспорт та подовжити, якщо 25 березня я мушу летіти в Оттаву для подачі заявки на оформлення нового паспорта?
-
Мені на пошті колись пропонували як абонентська скринька. Вони зберігають у себе посилку, а ви приїжджаєте коли в аплікації пошти змінюється статус на прибула. Але краще запитати на своєму відділенні
-
Доброго дня, а конверти з трекером в консульстві можна придбати, чи треба з собою приносити?