PR CUAET
-
Добрий день, чи хтось виїзжав з Канади з паспортом та TRP (бо inadmissible) і зміг повернутися? бо нібито не можна повернутися якщо поїдеш якщо inadmissible. Але я не розумію, якщо не впустять обратно, то куди вони будуть депортувати, особливо якщо жив в Канаді два з половиною роки Цікавить чи у когось була таке ситуація і чи впустили знов до Канади?
-
Хочу посоветоваться, до получения номера отправляла им новые паспорта детей и свой паспорт, но в ответ ничего не получила, стоил ли еще раз отправить когда уже есть номер?
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Кто може представляти особу в імміграційних справах 2. Консультанти: як справдити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії), 3. Загальний огляд кодексу для консультантів. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: кто це, як стати адвокатом, чим різняться від консультантів, основні положення кодексу адвокатів, як справдити чи це правдивий адвокат, куди скаржитись 6. Гоуст представники (неврегульовані): чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як справдити що це не скам, які типові замкнути придумують скамери і як кидають на гроші - як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не вляпатись в misrep for not disclosing a representative. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
В марте подовались вот год ждем
-
Доброго дня, хочу запитати, ті люди які отримали аор але без запиту на біометрію, чи отримали ви вже запит на біометрію?
-
Якщо підійде викладач, який не розмовляє українською то Anna або Cristobal з Earl Education earleducation.org
-
Дякую що відписали. Я теж написала на веб форму.
-
Теж отримав номінацію від Joseph Arulappa сьогодні, вибірка також від 07.11.24. У EOI була помилка стосовно ліцензування( випадково поставив галочку, нарахували 63 бали замість 53). Після запиту Т4 та pay statements написав офіцеру про помилку, він навіть нічого не перепитував про це, тож якщо балів вистачає, помилка в EOI не має вплинути на видачу номінації. Усім успіху!