PR CUAET
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка хто подавав на новий ворк перміт. Коли ви отримали номер(?) / документ(?) що дає змогу працювати після закінчення старого ворк перміту і до отримання нового? Чи це є цей номер W____... в листі,що підтверджує подачу документів, що прийшов одразу після подачі? Чи має бути щось інше?
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤
-
Вітаю з номінацією) Який НОК?
-
Справа в тому, що це ж не просто інформація з новин у якійсь газеті. А офіційна інформація, опублікована на сайті IRCC (найбільш офіційне з усіх можливих офіційних джерел)
-
Якщо чоловік головний аплікант і подав на номінацію від Нової Скоші, а я депендант і я змінюю роботу зараз. (Сьогодні вже перший день на новій роботі, але паралельно і на старій працюю. ) Як про це сповістити мігрейшин? Буду вдячна за відповідь @OstapBosak
-
Ну, від моєї думки там нічого не залежить. Але на офіційному сайті IRCC вказано, що можна. Але ж треба пояснити їм, чому у вас нема змоги отримати новий паспорт
-
от сегодня +3 года
-
Тут все на розсуд офіцера 😀
-
Вітаю всіх! Через пошук по групі не знайшла. Чи вже є вибірка з НОКами по яких дають номінацію у цьому році? Бачу багато будівельних та медичних ноків. А так, щоб подивитися всі обрані, є статистика вже?
-
Згоден. Думаю в Туреччину полетіти за цим
-
Привіт, може хтось замовляв паспорт в Пекіні, як там зі слотами?
-
Дуже гарна новина. Процес йде потрохи.
-
Любыми средствами и правдами старайся сделать новый паспорт.
-
Доброго дня) подача 05.03.2024. Сьогодні отримали АОР. Онтаріо
-
Так, все вірно. З моменту отримання нової візи, ви повинні користатися саме нею при перетині кордону.
-
Вітаю, ми допомагаємо з довідками зі Словаччини
-
72106 laser operator
-
Ні. Це стосується лише ворк перміту/стаді перміту. Нова ж віза автоматично припиняє дію попередньої візи (навіть без штампу про ануляцію)
-
Ми только что приехали с Сервіс Канада, сдавали біометрію на ворк перміт, не удалось….только приехали и получили еще один имейл, но уже на биометрию на перманент.
12 Jan 2024, 17:45
447488/474652
19 days ago