PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, заяву обов’язково роздруковувати чи можна заповнити у ворді просто? Дякую
-
Та ні все вірно,обов’язково має бути підтвердження?
-
Перевірте у своєму кабінеті на сайті консультва, головне щоб там було
-
На українському сайті вказуєте той рівень освіти, який у вас зазначений у дипломі. Якщо вказано Спеціаліст, то його і вказуєте.
-
Недавно отправили только
-
Я розумію всі ризики, дякую.
-
и получили справку уже?
-
Всим привіт! Потрібна допомога, хто зможе мені по крокам розповісти як продовжити WP, візу по CUAET неповнолітній дитині 11 років після продовження строку дії паспорта ? Напишіть мені в особисті будь-ласька🙏
-
Если пришло письмо на биометрию и создание личного кабинета это аор? В заявке на сайте все так же висит сабмитед .
-
Все так, коллега)
-
Ви не зможете отримати PR через цю програму: наших на неї подається величезна маса, а позитивних рішень дуже малий відсоток.
-
Мы через телефон заполняли
-
Забавно, 6 декабря, ждемс)
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи є у когось контакти психолога, який може дати висновок/довідку для гуманітарної програми? Особливо, цікавить дитячий психолог. Дякую
-
Ви слот спіймали та зареєструвались на конкретні години, чи просто зареєструвалися в чергу? Якщо друге - то ніякого підтвердження і не повинно приходити. Прийти повинно повідомлення, якщо під вас виникне час для запису, але поки що такого ні у кого не було.
-
О, щиро вдячна! А то зовсім розгубилась
-
Підкажіть, будь ласка, хтось замовляв довідку про несудимість зі Швейцарії? Як її робити?
-
Як то перевірити ? Я не знаю
-
Як приклад m.youtube.com/watch?v=VqMVsZCGdPY Таких десятки
-
Так я зареєструвалася на конкретне число та годину
12 Jan 2024, 17:45
44752/469642
2 minutes ago