PR CUAET
-
Доброго дня! Мене звати Катерина і я працюю в компанії IG (Influencers Group Inc.) - ми надаємо послуги по міжнародним переказам і з нами можна переказати свої кошти в Канаду (і не тільки:). Як легально отримати кошти з України в Канаді? Якщо у вас є кошти в Україні – власні збереження, гроші від продажу майна чи бізнесу – і ви шукаєте надійний спосіб перевести їх у Канаду офіційно, наша компанія IG готова допомогти! ✅ Законно, безпечно та вигідно Ми працюємо виключно в рамках чинного законодавства Канади та маємо фінансову ліцензію FINTRAC - iginc.ca/cad/ Всі перекази оформлюються офіційно, згідно з договорами. 💰 Наші переваги: 🔹 Вигідна комісія – від 2% 🔹 Гроші надходять на банківський рахунок 🔹 Без обмежень по сумі – верхнього ліміту немає 🔹 Швидкість – від заявки до отримання коштів лише кілька днів 🔹 Жодних кур'єрів та додаткових рахунків у сторонніх банках Ми вже допомогли багатьом українцям перевести свої кошти без ризиків та проблем. Залишайте заявку в особисті або пишіть Ваші питання в нашій гілці - вона закріплена вгорі чату – з радістю допоможемо розібратися у всіх нюансах та проконсультуємо по процесу та питаннях, що виникають в процесі!
-
А біометрію можна оплатити зразу на початку? При замовлені анкети? Тільки почав заповнювати, ще не бачив де це є
-
Доброго дня. Є тут хтось чи знайомі, які розбираються в холодильниках. Дуже потрібен майстер!
-
Наступне має бути ваше eligibility Вітаємо
-
Ще одна радість! Нарешті! Подача 29.01.2024 АОР 3.03.2025 Двоє пенсіонерів . Квебек. Біометріі запиту не було.
-
Всім доброго дня! Мене звати Катерина і я буду рада відповісти на будь-які питання стосовно переказу коштів з України в Канаду. Нижче трошки інформації про нас та наші послуги в інтерв'ю блогерів з нашими експертами: www.youtube.com/watch?v=bh6W-wSCmqk&t=9s www.youtube.com/watch?v=ZjhOjwjiTS4&t=6s
-
В мене така ж ситуація . Думаю, відправити виписки з банку Канади, виписку з ПриватБанку, податкову декларацію за 2023 рік. А лист ,мабуть , не треба писати, бо наша програма не вимагає фінансової самостійності.
-
Підкажіть це до AIP 22 місяці?
-
Можна. Буває в деяких банках клерки кажуть що ні, то це не правда. Якщо плануєте купувати житло то це дуже гарний рахунок. В цьогорічний декларації заявляю кошти з FHSA, очікую на гарне повернення
-
Тобто Торонто з таким також приймає?