PR CUAET
-
Зайдіть на сайт провінції і пошукайте інформацію. Зараз змінились умови отримання номінацій і те, за який час раніше отримували вам ніяк не допоможе.
-
Вітаю! Маю питання, в довідці з місця роботи в Україні посада відрізняється від тієї, що я писала на першому етапі подання заяви на pr чи може може це якось вплинути, що її визнають нелегітимною ?? Буду вдячна за відповідь!
-
Всім привіт)))Підскажіть будь ласка,хто знае.З моменту подачі заявки на вибірку ,скільки приблизно (максимум) чекати часу на запрошення.Тобто, через який час потрібно розуміти,що цей шлях не подолати,та потрібно дивитись в бік гуманітарної програми,так як вибірку не пройшов. Буду вдячна за відповідь
-
Так всі доходи треба декларувати в все що має людина записувати , там же питають що є : нерухомість , машини , депозити і тд . Якщо вказав все зразу то питань немає а якщо щось забув і потім десь воно зʼявилось в хочуть до копатися до розсудити можуть як приховування інфи. Подарунки грошові теж треба декларувати , там питання і про наличку в якій кількості
-
Дякую!
-
Доброго дня, всім! Підкажіть будь ласка стосовно експрес ентрі. Треба працювати в садочку на момент подачі навіть якщо протягом 2 років я вже маю стаж в 1 рік та приблизно 6 місяців Але різні садочки. Перший садок з березня по листопад працювала Фултайм Інші садочки від 4 місяців до 2-1 тижня
-
В цій стрічці за сьогодні 1 еліджібіліті 😭
-
Отримали АОР без запиту, пробую заходити на вебформ , чомусь не знаходить адресу, яка може бути причина ? Дякую.
-
Дякую
-
Була минулого тижня, на продовження жива черга, початок 11.30, ажеотажу не було, максимум 10 чоловік підійшли на 10.00 і всі спокійно продовжили паспорти дуже швидко (5-7 хв на людину)
-
Co-op зазвичай беруть на літо - з травня по серпень. А якщо ви берете на осінь чи зиму - тоді влітку можна брати навчання.
-
На це питання
-
Вам тут потрібно мінімум на 2 міс розрахувати і ще не факт , що дадуть, якщо ви не жили тут і не працювали.Були вже відмови
-
Ну в нас якщо буде брать COOP, то не хватить місяц , а якщо не буде, то є запас по времени