PR CUAET
-
Вы по какой программе подавались? NS EEE?
-
теж чекаю... хочу зателефонувати та поцікавитись чому затримка... ... в мене через тиждень вже 3 місяця буде очікування
-
Доброго дня! Можливо хтось може дати пораду із власного досвіду. Які документи потрібні для вʼїзду в Україну з дитиною? 1. Дитина має лише громадянство Канади. 2. Батько має українське громадянство. 3. Їду з дитиною сама (які вимоги на дозвіл від батька?) 4. Поїздка на 3 тижні
-
Да нет, не вернулось, пришло по адресу ещё в пятницу, проверяю второй номер, на отправку- не отправлен до сих пор, решила у того же чата уточнить, а он пишет извини, ошиблась, начала искать, не пойму откуда вообще взялся, может и накручиваю себя, подожду до завтра
-
Плюс відмови статистика також тут. А відмови і за два-три місяці можуть прийти
-
Скажіть, а по лютому є така ?
-
Головна умова категорії Освіта : 6місяців + з останні 3 років. Вам не обовʼязково працювати по цьому NOC на момент створення профайл / подачі Головна умова програми СЕС - 1 рік стажу в Канаді:12 місяців і 1560 годин, на payroll, можлива комбінація nocs в межах Teer 0-3 Якщо ця вимога виконується ви можете йти по програмі СЕС.
-
Повністю з вами погоджуюсь- треба мати інші варіанти. На гуманітарну програму квота 8000 на всю Канаду на цей рік. Терміни розгляду заявок дуже довгі (знайомі чекають вже рік і три місяці). Якщо ви теоретично підходите по економічній програмі, вам можуть відмовити по гуманітарній. Як варіант переїзд в рурал або нова робота, наприклад. На жаль, ситуація з імміграцією зараз не проста для більшості .
-
Може і є такі правила. Але в моєї дитини в старому паспорті є віза, яку отримали ще на початку по CUAET - яка дійсна до 2025р. І є новий паспорт, який зробили в 2023р, отримали на нього ворк перміт і по новому паспорту подавалися на нову візу, яку поставили до 2027р. Влітку в 2024р літав в Європу авіакомпанією LOTпо старому паспорту - все гаразд. Ніхто нічого взагалі не питав на реєстрації в літак про новий паспорт і візу. Тобто стара віза була дійсна. PS Ми правда новий взяли на випадок😊, але не пригодився.
-
Бачу в хронології по сімейній апруви, а по гум коли були востаннє?
-
Дякую за відповідь ! Якщо мені чеками виплачували, це рахується? Не потрібно мати диплом з України згідно цієї професії, я маю але сфера секретаря Який рівень англійського допускається ? Чи потрібно референс від садочків, які підтвердять мою роботу, в цих межах?
-
Остання вибірка по FSW була у 2023р. Ви думаєте їх почнуть проводити у 2025? (Зважаючи на фокус імміграційної політикаюи на видачу запрошень переважно “in Canada” аплікантам)
-
Чого не дуже? Ми, поки намагаємося підлаштуватися під якусь провінційну (бо ситуація точно така ж як у Наталії), вже подалися на гуманітарну. За півтора-два роки плануємо пройти дрдаткове навчання та отримати новий досвід. Бо інакше ніяк, наші професії не в пріоритеті, тож номінація не світить. А якщо за ці півтора-два роки буде якесь позитивне для нас рішення по гуманітарній - то вже добре. Все одно раніше, ніж за ці півтора-два роки для іншої (економічної) програми ми не зможемо перекваліфікуватися + отримати релевантний досвід.