PR CUAET
-
Порада для ваших нервів. 😂Звичайно, ваша справа, чи прислухатись. Не вступайте нікуди, не чекайте найближчі місяці 4 як мінімум та не читайте різні групи😂 я читаю останні 2 місяці всякі чати/групи і нерви вже не в дуду очікувати АОР пів-року… P.S. Треба в якійсь окремій гілці спитати як з нервовим тіком очей справитись на фоні очікування АОР😵💫😵💫
-
Я не заперечую - я навіть не знала, що щось анулюється. Значить нам три рази пощастило - бо при наявності нової ми весь час літали по старій.
-
Минулого тижня писали здається тут навіть. Але потім видалили повідомлення
-
Можливо через те, що ставили в новий паспорт. Тому так. Але виходить могли потрапити в серйозну халепу. Бо ніколи не брали нових паспортів з собою. Останній раз взяли лише через те, що ставили американську візу в Кракові. Тепер буду знати, що попередня анулюється)
-
Через тиждень після підтвердження Резерв+ оце з'явилося в чоловіка. У питаннях/відповідях нічого не знайшов. Чи може з за того що пізно оновити резерв? Що з цим робити, підкажіть, будь ласка. Наче десь бачила такі скриншоти десь тут, але не бачу. Будь ласка, що робити?
-
Так, я в курсі, що мені ще не треба аор чекати
-
Вітання.Підкажіть будь ласка о котрій год. по Едмонтону ловити ці слоти? Дякую.
-
Дуже сумніваюсь , там все на розсуд офіцера і вашого пояснювального листа, але як розповів один міграційний юрист , що тільки 10-15 % цих листів офіцер прочитає і який тоді відсоток, що їх приймуть до уваги? Тож самі розумієте якому відсотку пощастить отримати WP без діючого паспорта
-
Ні - лише при наявності QR код з резерву+