PR CUAET
-
Шановні жінки, чиї чоловіки залишились в Україні. Ви можете додавати чоловіків до декларації, щоб отримати більше повернення грошей. Сьогодні зіткнувся з тим, що для людини тут це було несподіванкою і приємною новиною
-
Для початку, JO не є обовʼязковою вимогою ЕЕ. Решта - так. Але в цьому випадку людина має відповідати всім вимогам French-speaking category & FSW program одночасно
-
Але, на жаль, за цим законом в Україні, на відміну від більшості країн, ви не втрачаєте податкове резидентство навіть через 10 років, коли там не живете. В більшості країн, якщо не жили більше 183 днів у році, не отримували ніяких доходів там за цей час, ви вже можете не вважатися податковим резидентом. В Україні ж можна відмовитися від податкового резидентства лише після набуття ПМЖ в іншій країні. Навіть, якщо ви вже 70 років не живете в Україні і не отримуєте там ніяких доходів.
-
-
Це залежить від перекладача. Бо я стежила, щоб за наявності оригіналів було написано "переклад з оригіналу". Але є документи, які лише відскановані, то вона пише "переклад з фотокопії".
-
Я вже назбирала більше 2000 годин роботи в садочках Де та як я можу перевірити бали для проходження, як прорахувати ? Дякую за відповідь
-
Воєнний збір до цієї угоди не входить, то його треба платити в будь-якому випадку. А подоходний - лише різницю.
-
ПІдкажіть будь-ласка, це вірна адреса, де здавати документи на паспорти? 310 Somerset St. West, Ottawa, ON, K2P 0J9, Canada
-
Деякі провінції «теоритично» ще набирають, але в цілому, так, достатньо айті Канада має по звітності
-
Ще раз - одна справа, коли хтось комусь десь колись щось казав. Інша справа - офіційна інформація від IRCC щодо подачі на продовження пермітів на їх сайті. Так, я не можу знати, чи всі з протермінованими паспортами отримають продовження. Але ваші повідомлення - це, наразі, спекуляція фактами. Поки не було повідомлень від учасників, які подалися з протермінованими паспортом після 27 лютого і отримали відмову
-
Так, я розумію стосовно офера. Це я просто моделюю і приміряю ситуацію на себе (бо я в дикреті, працевлаштована не в 🇨🇦, вчу зараз франц. щоб пробувати подаватись по category-based “French speaking”). Теоретично і в STEM проходила б, але до останніх змін, на жаль, бо працюю в ІТ. А ІТ спец. тепер Канаді не потрібні 😭
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка. Намагаюсь забронювати слот, але протягом вже довгого часу, кожен день сервіс недоступний. Можливо є якій секрет?! Тому що слоти бронюються, але яким чином!?
-
То що ніхто не знає про що тут, та як це виправити? Де воно може бути написана про порушення? Як дізнатися?