PR CUAET
-
Обов'язково всім потрібно робити. Тільки зачекайте запит. І далі робіть . Якщо на когось з членів сім'ї буде запит не виконаний, то велика вірогідність відмови на жаль
-
Не знаю. Але басила дуже цікаву фразу, що можуть продовжити по іншому документу. Зараз покажу це. Я би на вашому місці подала в додала пояснювальну записку. Що треба перміт, подано на інший украінський паспорт, але є дійсний паспорт ЄС. Видайте будь ласка на цей паспорт, по його строкам діі.
-
Протягом року? Бо мені сказали є лише 6 місяців шоб заїхати (
-
Добрий вечір, а я не розумію як там реєструватись, я вибрала дату час , а далі що треба натиснути ? Бо раніше було , а зараз куди на є-черга ? Бо ніякої кнопки немає ні далі ні підтвердити
-
Aaip це група програм, однією з яких є aos. 95% українців, які не іт, підходить aos.
-
Зрозуміла! Дякую! Так, ви праві, ми навіть на це не розраховуємо:(
-
Таке саме за 5 секунд вже не було весь час був занятий хотя встигала натиснути
-
Там іміграційна віза вклеюється, і якщо трохи потягнути з іі вклейкою, то десь до року набігає. Але у нинішній ситуації то нічого не рішає, скоріше за все жінки, що одержали пр, будуть колись спонсорувати своїх чоловіків :(
-
У меня паспорт заканчивается в октябре и с ним все заканчивается (( а продлить только за два месяца до конечной даты можна ((