PR CUAET
-
Скільки часу проходить між біометрією і порталом 1? Другого січня прийшов запит на біометрію і відтоді Тиша
-
Ось ця фраза
-
Если я заполнил её сегодня и в самом внизу та. Где подпись стоит сегодняшнее число,тогда с этой даты и будет новый отчет?а тогда к чему раздел с выбором даты от куда стартует и когда закончиться?
-
Чтото сегодня слотов в торонто нет
-
Вітання. Потрібно зробити нотаріально засвідчені ксерокопії трудової книжки. Порадьте, будь ласка, як це можна зробити 🙏🏻
-
Добрий вечір, а я не розумію як там реєструватись, я вибрала дату час , а далі що треба натиснути ? Бо раніше було , а зараз куди на є-черга ? Бо ніякої кнопки немає ні далі ні підтвердити
-
Aaip це група програм, однією з яких є aos. 95% українців, які не іт, підходить aos.
-
Такое впечатление боты время разбирают. Это нереально за 5 секунд выбрать все😱
-
Зрозуміла! Дякую! Так, ви праві, ми навіть на це не розраховуємо:(
-
Таке саме за 5 секунд вже не було весь час був занятий хотя встигала натиснути
-
В Едмонтоні були на 21 березня, й закінчилися за 5 секунд. Як завжди, не встигла 😭
-
Там іміграційна віза вклеюється, і якщо трохи потягнути з іі вклейкою, то десь до року набігає. Але у нинішній ситуації то нічого не рішає, скоріше за все жінки, що одержали пр, будуть колись спонсорувати своїх чоловіків :(
-
У меня паспорт заканчивается в октябре и с ним все заканчивается (( а продлить только за два месяца до конечной даты можна ((
-
Очереди то нет реальной
-
В это лото можно играть месяцами
-
Раніше треба далі було свою інформацію заповнити, а зараз такого немає
-
Диплом бакалавра, диплом спецiалiста той же вуз Чи можна зробити еволюацiю тiльки спецiалiста?
-
Та отож
-
А дальше должно высветиться это время занято и приходите в следующий раз)
-
Дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
44781/456447
2 minutes ago