PR CUAET
-
Мені цікавіше яким може бути результат цієї історії, а не хто це відправить) може замість додаткових файлів він надішле особисті фото з галереї. Я вже не дуже довіряю)
-
04.03.2024 подача 03.03.2025 отримали АоР та запит на біометрію. Онтаріо Двоє дорослих, двоє дітей в заявці.
-
Дякую
-
Я писала на мейл консульства.
-
Ви маєте врахувати, що ррсп - це не просто "ви не платите податки", а "ви заплатите податки пізніше", в тому числі на приріст % грошей на ррсп рахунку. При низькому доході відкладати на ррсп не дуже доцільно, оскільки не факт, що коли зніматимете - будете в меншому такс брекеті.
-
Дякую. На сайт? Мейл?
-
А підпис?
-
Дякую
-
О, перепрошую, багато питань про ррсп було, чомусь автоматом подумала, що маєте наувазі ррсп 🤷♀
-
Запрошуємо на романтичну комедію «Коли ти вийдеш заміж?» Найгарячіша комедія зими з топовими зірками про мистецтвознавицю Ксенію(Наталія Денисенко), яка прекрасно розуміється на картинах, їй чудово вдається керувати галереєю. Однак вона геть безпомічна коли справи стосуються чоловіків. Її щойно кинув наречений, тож аби прийти до тями дівчина вирушає на море. Випадково їй на очі потрапляє картина Поля Гогена «Коли ти вийдеш заміж?» Розуміння того, що саме вона бачить на власні очі, штовхає Ксенію у вир пригод. Однак вона не єдина, хто усвідомлює цінність справжніх шедеврів. Поруч з веселою та небезпечною Лорою (Антоніна Хижняк) на творіння художників починаєш дивитися інакше. Та й на своє власне життя погляд змінюється також. 🎭 Зірковий каст. У фільмі грають улюблені українські актори: ✔ Наталка Денисенко – у ролі сильної та чарівної Ксенії ✔ Тарас Цимбалюк – харизматичний герой, який змінить її життя ✔ Антоніна Хижняк – вірна подруга, без якої не обійдеться жодна пригода Квитки і розклад сеансів: linktr.ee/filmhivehq