PR CUAET
-
27 серпня
-
да, такое бывает. я когда-то смогла с 12-го раза прилинковать, находясь на связи с IRCC. оказалось, город рождения был введен ими неправильно. Мне посоветовали пользоваться комбинацией цифр - например, линковать по номеру заявки и UCI только
-
Спробуйте програму Tr to Pr щось таке. В мене все після цього залінкувалося.
-
Було в когось що не лінкується заявка до кабінету? Аор є, все роблю за інструкцією, але пише що не знайшло. Перепрошував різні комбінації, але ніц.
-
Дают неделю на отправку документов, после до запроса.
-
TR to PR pathway щоразу обираю
-
Пробував і таку комбінацію. Буду тоді їм телефонувати
-
-
Я не дуже розумію що ви маєте на увазі коли кажете підписати в пдф. там є 2 варіанти форми, онлайн(вона вже була заповнена і в ній помилка) туди вже не пускає коли логінюсь. і друга яку треба підписати і роздрукувати. Як я можу цю другу заповнити і не роздруковувати? вона буде не підписана, бо на компютері в ту строку не пускає щось писати, це суто для підпису після роздруківки.
-
В мене так було. Я написала дуже ввічливий лист з головним питанням, як я можу відстежити ситуацію з моєю заявкою. Через 10 днів мені написали на пошту, що заявку процесят, але вже в той день заявка без проблем залінкувала ь в кабінет. Напевно, вони там щось пофіксили.
-
Я вказувала синові статус worker, так як у нього вже був WP, хоч ще навчається в 12 класі.( по прильоту в Торонто видали WP і SP) Подавали 30 січня на новий WP, отримали 24 лютого на 3 роки.