PR CUAET
-
Добрий вечір. Поясніть, будь ласка: тобто, якщо я закінчила курси тут в Канаді (280 год) і маю сертифікат певного рівня, то можу здати лише усну частину тесту для подачі на експрес ентрі?
-
Що Ви маєте на увазі фото про адаптацію? Фото з друзями, заходи або що?
-
Яка програма? Взагалі, є декілька варіантів. Якщо переживаєте, то швидко переробляєте переклад і просити написати, як саме вам потрібно. Але, якщо ви тільки депендант і ваш експирианс тільки для галочки, то взагалі нічого це не дає. Ваша посада може називатися по-різному в різних країнах, головне це обовʼязки виконання вашої роботи
-
Доброго вечора. Маю таке питання може хтось допоможе. Хочу податися на продовження візи і ворк перміту ще на три роки, стою в електронній черзі на прийом до консульства щоб зробити новий паспорт бо мій дійсний ще один рік. Для прийому треба щоб був облік в військкоматі , намагався стати на облік через резерв+ але нічого не виходить пише не повна інформація зверніться до найближчого ТЦК! Може хто знає чи е ще якісь варіанти щоб стати на облік, може через онлайн в Міністерстві Оборони України? Чи ще якісь варіанти, буду дуже вдячний за допомогу.
-
Це відповідь людині про слоти в Пекіні :) я не писала, що про зміну часу:)
-
У мене така сама ситуація, тільки батько громадянин Канади. Можете зробити дозвіл - на офіційному сайті канади рекомедується його зробити для того, щоб показувати представникам іноземних держав; форма є на офіційному сайті; її можна просто так заповнити, але там же рекомендується завірити в нотаріуса, це коштує десь 50доларів. Також беріть з собою свідоцтво про народження, його дивилися декілька разів. Щодо виїзду з України потім назад не підкажу
-
Скажіть, а при заповненні заявки ви вказували на який термін хочете отримати візу? Чи вони автоматично зробили на 10 років до кінця терміну біометрії? Бо саме на цьому питанні я застрягла, так як старий паспорт дійсний ще 2 роки, але якщо можливо що візу дадуть на довший період, я хочу оформити її в новий паспорт. Та мене зупиняє момент, що можуть відмовити
-
Вітаю, можливо була у когось подібна ситуація, у WES з випадаючих списків університетів переклад не дуже точний назви навчального закладу, таке можливо? Що ви робили у подібній ситуації?
-
Нет
-
Не розглядайте «теоритично», є чіткі вимоги вибірки)
-
Нет.
-
Ні. Мінімальний бал 7/7/7/7
-
01.07.2020 – 31.08.2020 → Unemployed (безробітна) 01.09.2020 – 25.10.2020 → Student (навчання) 26.10.2020 – 31.12.2020 → Moved abroad (переїзд за кордон) пишете що ви робили Важливі моменти: 🍁Розривів бути не повинно – кожен період має бути охоплений. 🍁Навчання можна вказати навіть дистанційне, якщо воно було офіційним. 🍁Якщо виїхали за кордон, можна вказати як “Travel” або “Relocated”, залежно від обставин. 🍁Якщо в одному місяці змінили статус (наприклад, навчалися, а потім переїхали), оберіть, що домінувало. Другий варіант (розбивка на безробіття + навчання) не є помилкою, але головне — хронологічна послідовність і відсутність пропусків у датах.