PR CUAET
-
В банку
-
Дякую ☺️
-
Маю таку ж саму ситуацію. Вам вдалося дізнатися щось?
-
Підійде, якщо у вас є діджітал копія і ви її роздрукуєте в розмірі 4 на 6 інчів
-
Может, кто-то сталкивался с таким? Подали заявление маме, все прошла, на все вопросы ответила, биометрию сдала, и тут в ответ приходит официальное письмо в пр ложении, почему-то от Humanitarian Migration office, IRCC. С теми же вопросами про финансовую состоятельность и что будут ещё раз отдельно все перепроверять :( мы уже надеялись, что в течение месяца дадут пиар. Подавались ещё в ноябре 2024, а тут они пишут, что сегодня, 3 марта, к ним пришла наша заявка (( но при этом, что если вы на эти вопросы уже отвечали и документы предоставляли, просто сообщите нам. Как-то очень все хитро вывернуто, я уже не понимаю, сколько теперь снова ждать.
-
То в мене таке ж питання 🤗.
-
Доброго вечора. Маю таке питання може хтось допоможе. Хочу податися на продовження візи і ворк перміту ще на три роки, стою в електронній черзі на прийом до консульства щоб зробити новий паспорт бо мій дійсний ще один рік. Для прийому треба щоб був облік в військкоматі , намагався стати на облік через резерв+ але нічого не виходить пише не повна інформація зверніться до найближчого ТЦК! Може хто знає чи е ще якісь варіанти щоб стати на облік, може через онлайн в Міністерстві Оборони України? Чи ще якісь варіанти, буду дуже вдячний за допомогу.
-
Дякую)