PR CUAET
-
Надія,вибачте, я не Остап, у 2023 році, я чула тут у гілці одна людина писала, що у нього так було. Вони писали LOE, що ніякої хвороби не було, так у країні було прийнято, усі домовлялися, щоб не служити, все проходило. Був молодий 18 років, нічого не памʼятаю, участі не приймав, батьки як вирішили, так і зробили. Щось таке. У них прийняли це пояснення.
-
Питання до знаючих: заповняю заявку на aos, форма де spouse / dependant. Питання: син записаний як Aleksander, в квітні будем робити йому новий укр паспорт і хочемо змінити-ks на -x Якщо зараз заповню форму на ais як Alexander, чи буде щось страшне, чи все таки краще через -ks?
-
Вітаю. Можливо хтось має матеріали для підготовки в Калгарі. Купила би посібники 😉
-
Типу воно автоматично на облік поставить?
-
Мав хтось досвід з ТЦК через адвоката? Поділится досвідом та контактом)
-
Яку? Підкажіть людям. А якщо це саме правда? Тобто брехати знов? Це робили батьки, це їх був вибір. Доречі, це був не мій лист і не моє діло, але людина зробила і її зрозуміли. Хоча з іншого боку це і звучить дико. Але в нашій країні це робили усі, хто міг заплатити. І це наша країна і наші реалії. Доречі, зараз теж. Просто кошторис виріс
-
Нам також 18. Така ж ситуація 5 лютого були в Торонто в консульстві. Сказали нічим не можуть допомогти. Не знаю ,що робити
-
Подала податки через Wea. але в акаунті пише що декларації ще не подали?
-
Вы по какой программе подавались? Тут обсуждение по программе Family Reunification for Ukrainian. Те, кто подавался по этой программе в ноябре 24,не могли получить ничего кроме как, подтверждение что заявку приняли. У вас видимо другая программа, и поэтому, вам не здесь нужно задавать вопросы, а искать соответствующую ветку.
-
Ну вони вже збрехали щодо того, що всі домовлялися. Далеко не всі українці так роблять. Тож якщо так написати, як ви рекомендуєте - то і брехня, і схильність до хабарництва. А ще хлопець не міг про це не знати. Отже, навіть дві брехні + схильність до fraud.
-
Добрий вечір! Пробую оплатити зараз по цьому посиланню eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=11 і ніяк не виходить, може хтось знає яким способом можна оплатити за заявку, дякую?
-
Що це?
-
Я зареєструвалась біля місяця назад, ще чекаю