PR CUAET
-
Ааа, ок. Треба тоді краще нове зробити. Дякую
-
Дорогі друзі, маю питання чи знає хтось як перевіряють закордонний досвід на Express Entry федеральному пулі. Там контактують з людиною що надала референс летер і питають чи дійсно така-то людина працювали тим-то? Чи запрошують ще якісь дані типу пейстабів абощо?
-
Ні, саме в інчах. Фото треба велике як раніше у фотоальбоми вставляли. 4 на 6 інчів або 10 на 15 см. Але треба казати в інчах, бо вас не зрозуміють якщо ви попросите фото в см.
-
В этом письме написано, что она meet the conditions (eligibility requirements) for this public policy. Это оно и есть? Но она все уже сдала, кроме потенциального мед теста. Те же самые вопросы про финансы снова задали. Мы им ответим, что все уже отправляли и прикрепим заново. Биометрия сдана. И вот с этого момента ещё долго ждать, как думаете?
-
Питання, як вони побачать адресу, на ID? Вона ж зашифрована, як що копію принести, то тоді по номеру ID знайдуть?
-
Треба ксерокопію усіх документів зробити.
-
На різних етапах розглядають інші офіси. По тому що ви написали дуже схоже що вам прийшло eligibility. Прикріпіть той лист сюди, замалювавши особисті дані щоб учасники чату могли вам допомогти
-
Бажаю Вам успіху!)
-
Відкрити . Я відкрила з 0 без проблем за 15 хв минулого року, оскільки захотіла батькам хоча б інколи замовляти продукти . Це найлегший варіант і миттєве поповнення укр карти
-
Да, это элиджибилити, всем приходит, и на вопросы нужно отвечать, если уже что-то есть в вашем файле, то так и напишите, что уже посылали данный документ вместе с заявкой. А того чего нет, нужно добавить. Медицину можно попросить засчитать старую, если сдавали по приезду сюда. Многим засчитывают. К сожалению ждать еще долго, пол года приблизительно, может и дольше. ☹️
-
Вітаннячко! Я зрозуміла що при створенні аплікації ее потрібно вказувати тільки ту роботу яку ти можеш підтвердити. Але наприклад я вказала в заяві на перміт роботу, можу доказати що працювала там, але у мене немає підтвердження чи то було фул тайм чи парт, як і немає підтвердження кількості годин яких я відпрацювала на них. Запросити підтвердження немає можливості, тоді краще не додавати що я там працювала( все одно то була не кваліфікована праця)? І не будуть вони питати потім чому я не додала її?