PR CUAET
-
Да, это элиджибилити, всем приходит, и на вопросы нужно отвечать, если уже что-то есть в вашем файле, то так и напишите, что уже посылали данный документ вместе с заявкой. А того чего нет, нужно добавить. Медицину можно попросить засчитать старую, если сдавали по приезду сюда. Многим засчитывают. К сожалению ждать еще долго, пол года приблизительно, может и дольше. ☹️
-
Вітаннячко! Я зрозуміла що при створенні аплікації ее потрібно вказувати тільки ту роботу яку ти можеш підтвердити. Але наприклад я вказала в заяві на перміт роботу, можу доказати що працювала там, але у мене немає підтвердження чи то було фул тайм чи парт, як і немає підтвердження кількості годин яких я відпрацювала на них. Запросити підтвердження немає можливості, тоді краще не додавати що я там працювала( все одно то була не кваліфікована праця)? І не будуть вони питати потім чому я не додала її?
-
Ця форма вже є
-
Вы случайно подавались не с Квебека?
-
@Catcorporation2024 можете це підтвердити?
-
Правильно понимаете. В этой ситуации FHSA как и TFSA прирост любого размера не считается доходом.
-
Доброго вечора @Catcorporation2024 , чи правильно я розумію. що FHSA приріст будь-якого розміру не вважається доходом і досить цієї форми для подачі на такс ретурн?
-
Дякую
-
Дякую
-
Коли в двох Т4 різні SIN номери(отримав ПР і змінив роботу) це ок? Просто та що на тимчасовому номері не пітлягнулась в CRA My account. Це нормально?
-
22 січня кликнула на е чергу до Едмонтону, і досі нема дати 😒 Як відмінити е чергу, щоб спробувати до Оттави записатися Дякую заздалегідь 🙏
-
Добрий вечір підкажіть чи можна підписати від руки military форму для WP,чи необхідно онлайн робити підпис