PR CUAET
-
t.me/prcuaet/1783/328564 Там просто несколько сообщений, не одно на эту тему
-
t.me/prcuaet/19036/488534
-
Нашла. Спасибо!
-
CRA важно, с кем ребенок живет физически - это primary care. Custody - это принимать важные решения в его жизни, но не заботиться каждодневно. CRA важно, с кем проживает ребенок 70% времени, тот и записывает его как dependent
-
Добрий вечір! Вибачте, це мабуть десь вже обговорювалось, але не знайшла. Як ловити слоти самостійно? Я стала в електронну чергу в кабінеті, але хотілося б перевіряти самостійно якщо вдруг щось зʼявиться.
-
Привіт. Скажіть, будь ласка, чи можна при подачі на піар додати довідку з Дії чи обовʼязково треба з Консульства? Кому вертали такі довідки з IRCC? Вибачте, якщо повторюю чиїсь питання.
-
Здравствуйте. Продление паспорта занимает минут 10-15, по живой очереди.
-
Значит, на срок до окончания действия биометрии. Верно? Проверьте когда заканчивается биометрия и когда виза. У меня совпадают до одного дня.
-
Доброї ночі! А яким чином підвердити в особистому кабінеті, там не має ні якої кнопки ПІДТВЕРДЖЕННЯ. Просто сповіщення в вкладці Зверніть увагу, я його відкрила, але кнопки підтвердить там не було.
-
В мене її немає чомусь🤔
-
Зазвичай є кнопка « перейти до підтвердження»
-
Підкажіть будь ласка, поки цього достатньо, чи ще щось треба зробити. Дякую велике 🤗
-
Дай Бог тій людині здоровʼя хто це написав сюди
-
Так
-
Як Вам то вдалося,напишіть алгоритм будь ласка.
-
Це ви тільки що зловили слот ?Бо в мене теж вийшло .Зараз більше всього хвилююсь за ці підтвердження .Вже додав собі до календаря нагадування на ці дні 😅
-
Дякую!)
-
Я думаю ,що кнопка зʼявиться за 30 днів ,7 днів і 3 дні до прийому .Не зараз
-
Розберетесь,часовий пояс стояв Київський? Бо я навіть не бачу тих дат.
-
Зараз поясню точно як це працює .Зараз сорти зʼявляються тільки в консульстві Оттави .Їх додають опівночі по українському часу ,але вони не працюють .Можна вибрати слот опівночі по Оттаві
12 Jan 2024, 17:45
448164/474652
19 days ago