PR CUAET
-
User Екатерина Волкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Навчалася в коледжі.
-
Жодних безкоштовних курсів не бачила. Я навчалася на курсах і моя робота повернула мені 100% оплату. Гроші повернули коли отримала документ.Вчилася 4 місяці.Повернення коштів було 7 міс.після оплати моєї. Манітоба
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є інформація про OHIP для CUAET — після 31 березня його все ще видають всім, чи роблять правила як для всіх, тобто потрібно 6 міс проживання в Онтаріо та/чи місцева робота? Не можу нагуглити інфу, та по імейлу підтримки сказали що не дадуть на це відповідь.
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є інформація про OHIP для CUAET — після 31 березня його все ще видають всім, чи роблять правила як для всіх, тобто потрібно 6 міс проживання в Онтаріо та/чи місцева робота? Не можу нагуглити інфу, та по імейлу підтримки сказали що не дадуть на це відповідь.
-
Може комусь буде корисно. Забрав тільки що паспорт в ДП Документ в Мілані. Резерв ніхто не питав, хоча там написано про порушення і думав, що можуть не віддати із-за нього
-
t.me/prcuaet/19036/447003
-
В мене біля 11 міс, біо лютий, еледжебіліті грудень
-
Доброго дня. А скільки чекали з моменту подачі на виготовлення ?
-
Доброго дня Торонто на який місяць зразу переключати? На коли зараз є вільні слоти???? Жовтень чи листопад?
-
Не потрібен ні паспорт, ні його скан
-
Обирала цю, все одно не додається
-
Скажіть скільки проходить часу поки паспорт буде на руках?
-
вы излагаете свое заявление на бумаге, его заверяет нотариус. такая себе клятва под присягой
-
User Марта Суданова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Все известные здесь октябрьские кейсы уже с eligibility.
-
Ні на який! Це вже давно не працює
-
Для провинциальной номинации я делал просто перевод и нотариально заверял,прикладывал оригинал и все ок!
-
Спасибо большое!
-
Якщо shared custody то обидва з батьків можуть отримати ССВ. Діляться між ними. Тому для СРА дуже важливо це питання і його задають при заповненні кожної анкети де є дитина
12 Jan 2024, 17:45
448222/474652
18 days ago