PR CUAET
-
User Екатерина Волкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Навчалася в коледжі.
-
Жодних безкоштовних курсів не бачила. Я навчалася на курсах і моя робота повернула мені 100% оплату. Гроші повернули коли отримала документ.Вчилася 4 місяці.Повернення коштів було 7 міс.після оплати моєї. Манітоба
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є інформація про OHIP для CUAET — після 31 березня його все ще видають всім, чи роблять правила як для всіх, тобто потрібно 6 міс проживання в Онтаріо та/чи місцева робота? Не можу нагуглити інфу, та по імейлу підтримки сказали що не дадуть на це відповідь.
-
Доброго дня! Підкажіть, чи є інформація про OHIP для CUAET — після 31 березня його все ще видають всім, чи роблять правила як для всіх, тобто потрібно 6 міс проживання в Онтаріо та/чи місцева робота? Не можу нагуглити інфу, та по імейлу підтримки сказали що не дадуть на це відповідь.
-
В мене біля 11 міс, біо лютий, еледжебіліті грудень
-
Скажіть скільки проходить часу поки паспорт буде на руках?
-
User Марта Суданова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Для провинциальной номинации я делал просто перевод и нотариально заверял,прикладывал оригинал и все ок!
-
Спасибо большое!