Добрий день, шановна Українська громада.
Декiлька днів тому я запропонував розказати про інвестиції і моя пропозиція зацікавила людей. Я живу в Канаді вже 30 років і 29 з них займаюсь інвестуванням в нерухомість і в фондовий ринок. За ці роки я досить багато чому навчився і зробив немало помилок, але не зважаючи на всі своі помилки я вже досить давно досягнув фінансовуої незалежності. Я думаю, що мій досвід може бути комусь цікавим.
Я планую розссказати про ті типи інвестицій які я знаю – нерухомість і фондовий ринок.
Я НЕ займаюсь професійно нерухомістю або фінансами а просто ділюся своім властним досвідом.
Я планую розссказати про наступні речи:
• Основні типи иінвестування
• Основні інвестиційні рахунки в Канаді ( TFSA , RRSP, RESP, FHSA) і моє персональне ставлення до кожного з них
• Інвестування в нерухомість – типи нерухомості и плюси і мінуси такого інвестування
• Розповім про моі особисті помилки і про успіхи і невдачі в інвестуванні які я бачив на властні очі
• Відповім на ваші запитання
Якщо хтось хоче приєднатися до мене і розповізти про свій персональнй або профессійний досвід то я тому був би дуже радий тому що цей семінар став би ще більше користним для людей
Будь ласка зарееструйтесь на семінар , в цій формі ви можете задати питання на яке я спробую відповісти
forms.gle/oK75Hs6HR5MpzrZw8
Семінар безкоштовний але я дуже хотів би щоби ми разом зібрали би гроші на ЗСУ. Захистникам дуже потрібна наша допомога.
Для доната будь ласка зробіть etransfer на
[email protected]
Запрошуємо Вас на Investment Basics Seminar March 4 2025 6:00 pm - 8:00 pm For questions or additional