PR CUAET
-
Ви в курсі, що дуже багато дітей проживають з розлученими батьками приблизно порівно? 50/50 або 40/60? І тоді потрібно вирішувати хто ж вказує дітей у декларації податків. І кожного разу коли вказуєш свою дитину під час декларації, система податкової запитує чи це shared custody. Не чіпляйтесь до слів, будь ласка. Особисто мені непотрібно пояснювати різницю між custody and primary care.
-
Оскільки перший раз лечу в Канаду. Тому якщо хтось зможе підкажіть. Таке питання. WP дає той офіцер що ставить штамп в паспорті на паспортному контролі, чи спочатку проходиш паспортний контроль, отримуєш штамп, а потім кудись ідеш до іншого офіцера за wp? Якщо відомо як це в Торонто то це взагалі буде супер 👍 Дякую тим хто допоможе :-)
-
Добрий день, шановна Українська громада. Декiлька днів тому я запропонував розказати про інвестиції і моя пропозиція зацікавила людей. Я живу в Канаді вже 30 років і 29 з них займаюсь інвестуванням в нерухомість і в фондовий ринок. За ці роки я досить багато чому навчився і зробив немало помилок, але не зважаючи на всі своі помилки я вже досить давно досягнув фінансовуої незалежності. Я думаю, що мій досвід може бути комусь цікавим. Я планую розссказати про ті типи інвестицій які я знаю – нерухомість і фондовий ринок. Я НЕ займаюсь професійно нерухомістю або фінансами а просто ділюся своім властним досвідом. Я планую розссказати про наступні речи: • Основні типи иінвестування • Основні інвестиційні рахунки в Канаді ( TFSA , RRSP, RESP, FHSA) і моє персональне ставлення до кожного з них • Інвестування в нерухомість – типи нерухомості и плюси і мінуси такого інвестування • Розповім про моі особисті помилки і про успіхи і невдачі в інвестуванні які я бачив на властні очі • Відповім на ваші запитання Якщо хтось хоче приєднатися до мене і розповізти про свій персональнй або профессійний досвід то я тому був би дуже радий тому що цей семінар став би ще більше користним для людей Будь ласка зарееструйтесь на семінар , в цій формі ви можете задати питання на яке я спробую відповісти forms.gle/oK75Hs6HR5MpzrZw8 Семінар безкоштовний але я дуже хотів би щоби ми разом зібрали би гроші на ЗСУ. Захистникам дуже потрібна наша допомога. Для доната будь ласка зробіть etransfer на [email protected] Запрошуємо Вас на Investment Basics Seminar March 4 2025 6:00 pm - 8:00 pm For questions or additional
-
Доброго дня, чи хтось зіштовхувався з проблемою замовити довідку в Дії?, останні 2 дні не можемо замовити, каже що "Реєстр захворів"
-
Тогда, вам повезло, в Квебеке вообще не понятно, сколько придется ждать 😟
-
...Тут щодня виють сирени та прилітають КАБи і шахеди🚀 🏥Це відділення Сумської онкогематології, де, не дивлячись на прифронтове ⚔️ розташування, зараз лікується чимало дітей. ✅Забезпечили відділення очищеною питною водою та приладдям для кухні , а також придбали, за проханням батьків, ліки 💊 для супутніх потреб, як для діток, так і для їх мам, адже мами постійно знаходяться поруч з дітьми, і часто не мають змоги поїхати до аптеки. 💉Це ліки супутні. Те що вони зазвичай собі купують. Часто треба щось терміново, а його немає. І аптеки поруч нема. А така аптечка у відділенні дуже виручає мам і дітей. Знеболювальні, заспокійливі, вітаміни, тощо. Дякуємо групі за допомогу 🙏🤝
-
Колега! У мене 193 дні вже. Я і дзвонила і писала. У них одна відповідь.
-
Вчора шукала на Оттава (як і кожен день) нічого не висвічує, пише нема жодного місця ....але змінила країну на Марокко без жодної зміни поясів і там на кожен день сиди обирай дату яку тобі зручно....таке враження, що тут навмисно блокують самі співробітники, а потім відкривають в останній момент (коли їм забажається)
-
Може хтось може пояснити як оплатити за цю заявку, у нас за четверо осіб потрібно більше ніж 3000$ а ліміт 3000$, ми вже пробували по частинам платити, але все одно не виходить, може в когось була така проблема і знає як можна вирішити, буду вдячна?