PR CUAET
-
Оскільки перший раз лечу в Канаду. Тому якщо хтось зможе підкажіть. Таке питання. WP дає той офіцер що ставить штамп в паспорті на паспортному контролі, чи спочатку проходиш паспортний контроль, отримуєш штамп, а потім кудись ідеш до іншого офіцера за wp? Якщо відомо як це в Торонто то це взагалі буде супер 👍 Дякую тим хто допоможе :-)
-
Добрий день, шановна Українська громада. Декiлька днів тому я запропонував розказати про інвестиції і моя пропозиція зацікавила людей. Я живу в Канаді вже 30 років і 29 з них займаюсь інвестуванням в нерухомість і в фондовий ринок. За ці роки я досить багато чому навчився і зробив немало помилок, але не зважаючи на всі своі помилки я вже досить давно досягнув фінансовуої незалежності. Я думаю, що мій досвід може бути комусь цікавим. Я планую розссказати про ті типи інвестицій які я знаю – нерухомість і фондовий ринок. Я НЕ займаюсь професійно нерухомістю або фінансами а просто ділюся своім властним досвідом. Я планую розссказати про наступні речи: • Основні типи иінвестування • Основні інвестиційні рахунки в Канаді ( TFSA , RRSP, RESP, FHSA) і моє персональне ставлення до кожного з них • Інвестування в нерухомість – типи нерухомості и плюси і мінуси такого інвестування • Розповім про моі особисті помилки і про успіхи і невдачі в інвестуванні які я бачив на властні очі • Відповім на ваші запитання Якщо хтось хоче приєднатися до мене і розповізти про свій персональнй або профессійний досвід то я тому був би дуже радий тому що цей семінар став би ще більше користним для людей Будь ласка зарееструйтесь на семінар , в цій формі ви можете задати питання на яке я спробую відповісти forms.gle/oK75Hs6HR5MpzrZw8 Семінар безкоштовний але я дуже хотів би щоби ми разом зібрали би гроші на ЗСУ. Захистникам дуже потрібна наша допомога. Для доната будь ласка зробіть etransfer на [email protected] Запрошуємо Вас на Investment Basics Seminar March 4 2025 6:00 pm - 8:00 pm For questions or additional
-
Доброго дня, чи хтось зіштовхувався з проблемою замовити довідку в Дії?, останні 2 дні не можемо замовити, каже що "Реєстр захворів"
-
Тогда, вам повезло, в Квебеке вообще не понятно, сколько придется ждать 😟
-
...Тут щодня виють сирени та прилітають КАБи і шахеди🚀 🏥Це відділення Сумської онкогематології, де, не дивлячись на прифронтове ⚔️ розташування, зараз лікується чимало дітей. ✅Забезпечили відділення очищеною питною водою та приладдям для кухні , а також придбали, за проханням батьків, ліки 💊 для супутніх потреб, як для діток, так і для їх мам, адже мами постійно знаходяться поруч з дітьми, і часто не мають змоги поїхати до аптеки. 💉Це ліки супутні. Те що вони зазвичай собі купують. Часто треба щось терміново, а його немає. І аптеки поруч нема. А така аптечка у відділенні дуже виручає мам і дітей. Знеболювальні, заспокійливі, вітаміни, тощо. Дякуємо групі за допомогу 🙏🤝
-
Колега! У мене 193 дні вже. Я і дзвонила і писала. У них одна відповідь.
-
Вчора шукала на Оттава (як і кожен день) нічого не висвічує, пише нема жодного місця ....але змінила країну на Марокко без жодної зміни поясів і там на кожен день сиди обирай дату яку тобі зручно....таке враження, що тут навмисно блокують самі співробітники, а потім відкривають в останній момент (коли їм забажається)
-
Може хтось може пояснити як оплатити за цю заявку, у нас за четверо осіб потрібно більше ніж 3000$ а ліміт 3000$, ми вже пробували по частинам платити, але все одно не виходить, може в когось була така проблема і знає як можна вирішити, буду вдячна?
-
У меня вчера не получилось так поймать на Оттаву. Это уже не работает
-
По Канаде - це який час, Едмонтон, Оттава, Ванкувер мають різницю в часі. Канада велика країна.