PR CUAET
-
Доброго дня.Підскажіть будьласка,де і як можна подивитися рух документів по справі ?Ми подалися на воззʼєднання сімʼї.Біометрію пройшли 6 місяців назад,прийшов лист що ми їм підходимо ,сплатили по 520$ з дорослого(батька і мати),пройшло три місяці і тиша.Буду вдячний за любу відповідь.Гарного дня.
-
Вперше кнопка для підтвердження з'явиться у наступному повідомленні, яке вам прийде, коли до вашого візиту в консульство залишиться 30 днів. А потім такі ж повідомлення з кнопкою підтвердження будуть ще за 7 днів та за 3 дні до візиту. Зараз у вас все гаразд і більше нічого робити не потрібно. Єдине, що добре порахуйте на коли випадає тих 30 днів, бо часто люди не правильно рахують, забуваючи, що не кожен місяць має 30 днів. А тоді поставте собі нагадування на телефоні/комп'ютері і всюди, де можливо, про цю дату, що ви не забули потім вчасно зайти в кабінет і підтвердити.
-
Привіт! Я вже 2 місяці в Торонто. Нещодавно отримав водійське посвідчення G Full, оскільки мав українські права та 12 років водійського досвіду. Планую купити Honda Civic 2008 року за $3500. Найдешевша страховка, яку мені запропонували, коштує $500–600 на місяць. Чи є варант дешевше зробити або конкретну страхову?
-
Дякую!) Вже звʼязалися, але там все одно потрібно ділити платежі на дві частини бо ліміт в день 3000$
-
Добрий ранок. Підкажіть кризовий сайт чи електронку. Якщо є якісь проблеми з продовженням ворк перміту. Наперед дякую.
-
Дякую! Ми будемо пробувати платити один раз сьогодні і завтра один, тому що цей ліміт 3000$ в день, а в нас 3780$😏
-
@OstapBosak и Elena 🇺🇦 , вот помогите коллективным разумом пожалуйста. Близится дата рассмотрения заявки мамы (подача 20.12.2023). 08.2024 - до получения AOR я отправила LOE и обновлённую форму imm0008 так как нашла ошибку в сроках пребывания в Мамы в Польше пока визу ждали. Вместо 13 дней несколько месяцев. Через неделю отписался IRCC, что получили, предали соответствующему офицеру. Теперь все равно думаю, может после AOR, надо было ещё раз отправить и сделать ещё пока есть время. Не хочется получить запрос на справку о несудимосьти из Польши ... Или все будет хорошо? Благодарю
-
Вы платите с кредитки ? Закидываете нужную сумму на кредитки и оплачиваете ,на кредитки не должно быть лимитов дневных