PR CUAET
-
Доброго дня, підскажить реально самій заповнити необхідні документи і подати на ПР?
-
Я розумію. Але дітей легше забезпечити коли 2 людини працюють
-
Ще раз читайте законопроєкт вище вже викладений. Не збираються скасовувати льготу для батьків 3 і більше дітей.
-
Багато з дітьми
-
Хто там на що подав - це не важливо. Ці всі питання торкаються тільки чоловіків 18-60 , яки приїхали, а не просто подалися. А їх серед приїхавших 200 тис - наврядчи буде навіть 40 тисяч.
-
Да сейчас столько хайпа и разной инфы что надо только читать первоисточник, а там он огромный ппц. Надо будет читать когда уже примут
-
Саме так
-
В законопроекте этого нет, там оставлены 3 ребенка
-
Ну сильно зависит от того какие условия были в Украине, все сравнивают с тем что было у них. Но здесь я чувствую что есть государство
-
Авжеж. Із виїхавших 5 млн за межи України - більшість жінки, діти та старі. Чоловіків з них навколо 500 тисяч і серед них половина реальні льготникі батьки з понад 3 дітьми, інваліди та інше . Це без урахування тих, хто вже жил закордоном.
-
А в мене було навпаки. В Україні чисто від зарплати до зарплати, а тут з другого місяця проживання вже щось відкладати виходить. Фізично не працюю. Набрала 10 кг за півроку. Тепер на дієті. Також дивно сперечатися, що рівень життя в Канаді вищий, ніж в Україні
-
Да везде не сахар, при том что в Украине я жил хорошо, а здесь должен заниматься физическим тяжёлым трудом мне здесь нравится сильно больше в целом
-
Є вкладка контакти. Дивіться там
-
Не найкраща, але за статистикою - одна з найкращих для проживання.
-
I know but it's Additional so I though it's not a necessary
-
Стрелочку нажать там перечень документов. А ещё где другая стрелка там военный добавить
-
Давайте честно, в % соотношении у каждого кто остался дома, сколько людей готовы не уезжать если пустят. Не считая тех кто не может по объективным причинам, таким как родители больные и т.д.
-
На всякий випадок можу подати
-
Ну не подавайте.
-
А є тільки Канада?
12 Jan 2024, 17:45
4482/434438
2 minutes ago