PR CUAET
-
А как записать другого человека со своего профиля?
-
Поки в межах CUAET то строгої вимоги суми немає. Тому приєднуйте що є, як написав Петро вище
-
Звертайтеся
-
Можна
-
Ні бали, ідуть за базову ЗП яка в офері
-
В мене є клієнти повара - відзиваюся )
-
Дякую
-
Відповідно ви можете податися лише якщо вони самі вас запросять
-
Ось їхні критерії по яким ви можете підійти. Так як у вас немає роботи в провінції, ви не підходите під варіант 1 та 2.
-
@OstapBosak пояснення з посиланням 👆 підійшло. Сьогодні прийшла номінація. Для інформації: подав 10.01 ввечері, 19.01. -прийшла номінація.
-
Але ж то gts ?
-
Я точно не знаю, бо я це не відслідковувала, ми відправили документи в кінці квітня, 17 травня їх переглянули( не знаю як ця процедура називається) потім був запит на довідку про не судимість, і потім наче прийшов portal1. Номінацію отримали в кінці лютого
-
А як шо 95101 ? Welder helper 1 рік відпрацював. Це підходе під AOS?
-
Це інформація для того, щоб розуміти до чого готуватися і планувати свої поїздки. Оскільки я розумію, що після отримання портал 1 краще бути в Канаді. У будь-якому випадку є середній термін, як AOR, та вiзами, всі зазвичай отримують протягом ~4 місяців
-
Діти не автоматично отримують, їм теж треба подаватися. Всі ті самі вимоги, але не треба здавати екзамини до 18ти.
-
Те саме що в попередньому повідомленні. Велдером ви не можете податися в АЛьберті, якщо ви не маєте статусу journeyman
-
Будьте обережні з ліцензованими професіями. Часто помічники та апрентіси входять в той самий НОК. А оскільки цей НОК вимагає ліцензії, то ваш досвід і джоб офер не зарахують. Більше того якщо це той самий НОК і у вас немає апрентіс статусу, то подавшись, можна також получити бан з програми, за порушення іміграційнихї правил.
-
Треба на 1 сек. Там тільки зробити вибір і нічого вносити вже не треба. Тому всі це встигають на 1 сек.
-
Хватает и комплекта из 5 тестов. Ждите скидки 50%.
-
Чоловік каже що всі обовʼязки сходяться.
12 Jan 2024, 17:45
44836/429574
19 minutes ago