PR CUAET
-
Доброго дня, слоти можна ловити сьогодні? О котрій годині? Дякую
-
Покидала страну.
-
Доброго дня. Помогите пожалуйста советом. В прошлом году получил 1700 возврата при доходе 40000. А в этом году получается только 81 доллар возврата при доходе 60000. Такое реально или где-то ошибка?
-
Хтось зараз заповнює форму на PR в IRCC порталі? Я вже спробував три різні браузери, коли пробую додавати інформацію про родичів чи місця проживання, то воно додає , але не відображає на сторінці після цього... ніяких помилок в інтерфейсі чи консолі не викидає... 🤨🤨🤨
-
Теперь после отказа боюсь выезжать.
-
Дякую)
-
Як раз податки знімали правильно. Що майже в 0.
-
На пересмотр подавали, но ответ не получили. Поэтому подались заново.
-
Не знаю насчёт первой декларации, но у CRA есть хорошие обучающие уроки про подачу деклараций. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/educational-programs/completing-basic-return.html#lsn-a-prt1
-
Должны или не должны - зависит от того сколько налогов заплатили. От суммы дохода это не зависит. При правильном payroll с обычной зарплаты никто ничего не должен
-
Хорошо. Я ещё раз все перепроверю. Спасибо за помощь.
-
зря не отправили еще один запрос на пересмотр, если ничего не получили в ответ. только так их можно заставить читать инструкции к программам и не выносить неправомерные отказы
-
И? Вы часто видели нули после подачи? Все равно есть немного + или -.
-
Раніше питали в тих, хто подавався на паспорт за старими правилами (без Резерв+), але потім швидко це відмінили (бо відверто незаконно було, адже закони не можуть вступати в дію заднім числом).
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка, а що означає «подати заявку самостійно». Як це працює на практиці ?
-
Жесть, навіть не знав що із-за цього можуть відмовити.... При тому ніякі виплати не отримували, просто не було в країні і все?
-
Сделайте себе банковский ключ в приват банке или моно банке
-
Да, отказали даже детям, хотя они находились в Канаде.
-
Так і було написано у відмові?
-
А що таке info sharing?
12 Jan 2024, 17:45
448598/459217
2 minutes ago