PR CUAET
-
Як довго зараз чекати з моменту оплати біометрії до отримання запрошення?
-
Але вже в черзі))) Хотілося б скоріше, але як є. No complaints. Я пам'ятаю, як моя сестра робила імміграцію 2007-2010рр.(при консерваторах😉, економічна програма)
-
Я би написала офіційний лист в цю організацію, якщо вони не реагують, то писати вище, а також в поліцію, до member of parliament.
-
Доброго дня. Підкажіть , отримала новий ВП , де мені оновлювати ХЕЛЗ карту (Охіп) в Торонто, Дякую
-
А что тут выбирали? В меня в письме со школы никакого номера нет..
-
думаю это проверка идет незадолго до принятия АИПа. Сначала все долго ждут свою очередь на рассмотрение и когда дело уже взяли в оборот и рассматривают подробно, то могут позвонить. А после прозвона сделать окончательное решение для АИП
-
Так прикладала
-
А письмо со школы прилагали?
-
Так.
-
Тобто на 31 грудня ви були не в Канаді і зараз тільки повернулись у 2025 ,
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. При подачі на PR додавали справку афідавіт про те що не можемо надати медичний екзамен для дитини так як з дитиною немає звязку. Зараз прийшов автоматичний дозапит медицини на дитину, але поля, куди цей документ прикласти, чи як в нашому випадку, LOE про те що немає звязку з дитиною і проханням виключити дитину із родинного кола аплікантів немає. Вони дали 30 днів для сабміту медицини, питання, куди її сабмітити? Дуже дякую зазадалегіть
-
ну так і я про це. Якщо відповідь поручителя їм сподобається, то дадуть АІП, а якщо ні - то "звиняйте"..