PR CUAET
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. При подачі на PR додавали справку афідавіт про те що не можемо надати медичний екзамен для дитини так як з дитиною немає звязку. Зараз прийшов автоматичний дозапит медицини на дитину, але поля, куди цей документ прикласти, чи як в нашому випадку, LOE про те що немає звязку з дитиною і проханням виключити дитину із родинного кола аплікантів немає. Вони дали 30 днів для сабміту медицини, питання, куди її сабмітити? Дуже дякую зазадалегіть
-
ну так і я про це. Якщо відповідь поручителя їм сподобається, то дадуть АІП, а якщо ні - то "звиняйте"..
-
Всім доброго дня, під скажіть якщо закінчується віза де мені на неї потрібно подавати чи як продовжити ? ми зараз знаходимося в м.Едмонтон
-
Добрий день друзі.Сьогодні моя мама поїхала до Консульства в Торонто щоб продовжити свій існуючий закордонний паспорт.Приіхала туди о 9 ранку і в 10 відкрилася жива черга на 5 перших людей хто інвалід,ітд -тому що ті що були зареєстровані не пришли. Отримала вона ще на 5 років продовження .Паспорт закінчувався в травні через 2 місяців,раніше вони не продовжували.
-
Вітаю! Хто мав справу із Консульством у Торонто? Треба у них спитати деякі інструкції. Слота зловити неможливо. Якщо прийти так - взагалі реально попасти? Дуже не хочеться просто покататися 🙅🏻♀️
-
Через web form надо добавлять эти документы скорее всего.
-
Підкажіть які наступні апдейти чекати в кабінеті після біометрії? І скільки часу чекати наступного апдейту по PNP EE?
-
6 січня, сімейна, теж тиша
-
через веб форму
-
Взагалі нереально
-
а що за webform, не могли би детільніше будь ласка описати
-
Продление паспорта по живой очереди за 2 месяца до окончания срока действия вашего паспорта. Дни приема обычно написаны на страничках консульств в фб , может и тут есть, поищите поиском.