PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка, якщо дитині 10 років, у неї є passport / travel document, а national document це свідоцтво про народження? Чи можна його вказувати в даній опції? Там також є номер і дата видачі
-
А що це за такий до запит цікавий, це ж все ми подаємо на етапі подачі документів)
-
Чи можна заповнювати військову форму самомостійно? Чи все-таки потрібна якась печать з консульства? І що писати якщо не служив? Наперед дякую за відповідь
-
На консультації мені адвокат говорила, як і нашим друзям, які подавались з іншими двома адвокатами, що листи підтримки мають бути саме від громадян Канади, мінімум від людей з ПР. Інші також подавати ніхто не забороняє, але на них офіцер не зверне навіть увагу скоріше всього. В мене листи тільки від громадян були, наприклад
-
Дякую!
-
Я ось фото додала 4 повідомлення з низу, і там немає Оттави
-
Вибачте а де вибрати Оттаву якщо є лише Торонто і Едмонтон
-
Який у Вас браузер?
-
А скільки ви заплатили за переклад? Це ж через апостиль, чи не так?
-
Вітаю! Гіпотетична ситуація: один з подружжя вставляє зубний імплант за $5000. Страхівки покривають $2000, отже $3000 заплочено з власної кишені. В обох з подружжя в T4 бокс 85 однакова сума $700. Питання: є можливість ці $3000 повернути як tax return і якщо так, то яку частину? Дякую.