PR CUAET
-
А скільки ви заплатили за переклад? Це ж через апостиль, чи не так?
-
Вітаю! Гіпотетична ситуація: один з подружжя вставляє зубний імплант за $5000. Страхівки покривають $2000, отже $3000 заплочено з власної кишені. В обох з подружжя в T4 бокс 85 однакова сума $700. Питання: є можливість ці $3000 повернути як tax return і якщо так, то яку частину? Дякую.
-
Дякую щиро, не потрібно нервувати,,,я шукала саме де пише Оттава,,всього самого найкращого вам, дякую
-
Ви по укр часі не ловили а по канадському?правильно я зрозуміла?чи все ж таки на укр
-
Не зрозуміла, можна детальніше
-
📄 Які документи потрібно оновити після отримання нового дозволу на роботу (Work Permit): 1. 📋 Номер соціального страхування (SIN) 🔄 Оновіть SIN у Service Canada, адже він прив’язаний до терміну дії вашого дозволу на роботу. 2. 🩺 Медична картка (OHIP) Перевірте, чи залишається ваше медичне покриття активним, та оновіть дані в ServiceOntario. 3. 💳 Банківські рахунки Повідомте банк про оновлення Work Permit, особливо якщо ваш рахунок прив’язаний до статусу проживання. 4. 📂 Документи роботодавця Передайте оновлений дозвіл на роботу роботодавцю для дотримання трудового законодавства. 5. 🧾 Податкова служба Канади (CRA) Оновіть свій статус у CRA, якщо дозвіл на роботу впливає на ваші податкові зобов’язання. 6. 🎓 Навчальні заклади Якщо ви навчаєтесь, повідомте навчальний заклад про оновлення Work Permit, адже це може вплинути на ваш статус студента або дозволи на роботу. 7. 📦 Інші послуги чи членства Перевірте страхові поліси, абонементи у спортзал чи інші послуги, які можуть бути прив’язані до вашого статусу проживання. 📝 Памʼятка: • 🗂️ Збережіть копії попереднього Work Permit, оскільки вони можуть знадобитися для майбутніх імміграційних процесів або подачі на PR. 📌Інструкція як продовжити Work Permit : t.me/canada_ontario_info/191 👉 Чат-кімната: t.me/canada_ontario_infoo 👉 Підписатися на оновлення: t.me/canada_ontario_info
-
Підтверджувати потрібно диплом з найвищою освітою, але ж вес вимагає і попередньо отриману середню і проф освіту для підтвердження найвищої?
-
В мене всі дали документи. Але знаю, що обовʼязково мабуть бути контактні дані для звʼязку і статус в Канаді
-
мой знакомый с ПР картой, просто написал в шапке письма, свой номер ПР карточки и номер телефона с именем и адресом. Думаю этого хватит. А гражданиин, написал имя, адрес и телефон.
-
хороший тон, когда пишешь письмо подержки, то указывать статус в канаде. достаточно указать статус гражданин и офицер поверит на слово. также хороший тон- оставлять контакты: телефон, email. офицер всегда может связаться и спросить, гражданин ли он или нет. в канаде все построено на доверии