PR CUAET
-
мой знакомый с ПР картой, просто написал в шапке письма, свой номер ПР карточки и номер телефона с именем и адресом. Думаю этого хватит. А гражданиин, написал имя, адрес и телефон.
-
хороший тон, когда пишешь письмо подержки, то указывать статус в канаде. достаточно указать статус гражданин и офицер поверит на слово. также хороший тон- оставлять контакты: телефон, email. офицер всегда может связаться и спросить, гражданин ли он или нет. в канаде все построено на доверии
-
В мене так само
-
Дуже дякую !🙏 у нас вклеіна віза ,але паспорт закінчується і ось коли продовжимо дію паспорта ,то треба висилати на вклейку візи цей паспорт ?туди можуть вклеіти нову візу ? Можна ще запитати ,чи можна вклеіти візу з европи чи тільки у канаді це можна зробити
-
то якщо не було доходів за цей проміжок , то не подавайте . Ви стали податковим резидентом вже з 28 січня 25 якщо нічого не змінится
-
Привіт всім , сьогодні зрозуміла що могла б податися зовсім по іншому NOC 72014 , тому видалила ЕЕ, видалила старий EOI , і засабмітила новий EOI , подивимося як повезе 🙃
-
Доброго дня,чи є в Едмонтоні курси( не онлайн) для здачі CELPIP?Дякую!
-
Якщо Ви подасьте як нерезидент то це ок. Якщо як резидент то наче Ви отримаєте бенефіти які не мали отримувати .
-
Ні, якщо мама є громадянкою України, дитина автоматично не стає громадянином України, якщо батько - іноземець. Я така мама. На час народження дитини батько не був ще громадянином, проте через рік став ним. Проте навіть через кілька років мені довелося писати заяву на громадянство України своїй дитині і отримувати довідку, що вона є громадянкою України. Без цієї довідки не робили їй паспорт. І зараз не роблять. І це при тому, що на момент оформлення закордонного паспорта доньці її батько вже був теж громадянином України. Але на час її народження ще не був. І це головне.