PR CUAET
-
Так выше писали что мама и папа -украинцы
-
Та сама історія)
-
Возможно вы правы, не буду спорить. Но в консульстве нам сказали чтобы мы получили гражданство Украины здесь.
-
Я написала что у ребенка должен быть паспорт Украины если они собираются въезжать в Украину. Ведь вопрос в этом. Я написала из личного опыта
-
Я три месяца ждала
-
Все одно вони часто це дозапитують, особливо коли від подачі до розгляду пройшло багато часу. Попросили розписати детальніше про робочі обов'язки, дати лінки на компанії для депенданта. Хоча ми бали не клеймили за це.
-
Ок.
-
Заїжджати і виїжджати з України можна тільки з українським паспортом, бо для України ви вважаєтесь тільки громадянином України. У ст. 2 Закону України «Про порядок виїзду з України і вїзду в Україну громадян України» наведено перелік документів, які надають право громадянину України на виїзд з України і вїзд в Україну, зокрема це: паспорт громадянина України для виїзду за кордон; дипломатичний паспорт України; службовий паспорт України; посвідчення особи моряка; посвідчення члена екіпажу; посвідчення особи на повернення в Україну (дає право на в'їзд в Україну).
-
Підкажіть,будь ласка, як краще зробити:якщо чоловікові оновити дані в резерв + на канадійську адресу,чи можна буде їхати за виготовленням закордонного паспорту в Варшаву? Бо в Канаді слотів немає,а паспорт закінчується.