PR CUAET
-
Підкажіть,будь ласка, як краще зробити:якщо чоловікові оновити дані в резерв + на канадійську адресу,чи можна буде їхати за виготовленням закордонного паспорту в Варшаву? Бо в Канаді слотів немає,а паспорт закінчується.
-
Є вимога що ти повинен бути self-supporting
-
В яких країнах Європи можна оперативно зробити новий паспорт, хто має інформацію?
-
По-перше: заїжджати в Україну та виїжджати з нею з українським паспортом мають громадяни України. Саме громадяни України. Якщо батьки дитини не звернулися в дипломатичну установу для оформлення українського громадянства дитині, то дитина не отримала статус громадянина України. Отже, така дитина не є громадянином/-кою України. До людей, які не є громадянами України, нема вимог надавати при перетині кордону з Україною паспорт громадянина України. Бо в цих людей його просто не може бути. Як вам ще пояснити??
-
подскажите, пож-ста, тем, кому приходил запрос на дополнительные документы - вы когда отправляли их по email, приходило ли что-то в ответ? у мамы запросили мое свид о рождении, я тут же отправила и все, никаких "спасибо, приняли" не пришло в ответ
-
Так, може бути останній paystub or letter of employment
-
Калгари
-
Доброго дня, у мене таке можливо трохи дивне але все ж питання. Як виглядає ваша співпраця із бухгалтером? Цікавить саме якщо ви self employed. На скільки я розумію, бухгалтер відправляє вам табличку, ви її заповнюєте Чи ви все робите самостійно? Тобто вказуєте всі чеки в табличці (витрати, доходи, вираховуєте GST) вираховуєте % який можете списати квартира, машина самостійно? Тому що я думала, що всі бізнес квитанції відправляють бухгалтеру який це все вприцнипі робить за вас , рахує витрати і доходу, GST, який процент квартири і машини ви можете списати, а не ви це робите? Якщо це все повинна робити я, питання наступне - що робить бухгалтер якщо по суті все маю прорахувати я? Буду вдячна за відповідь 🙏🏻 бо раніше досвід в іншій країні я мала абсолютно протилежний і не зовсім розумію як це виглядає тут.
-
Поясніть, будь ласка, більш детально
-
Не приходило ничего в ответ тоже…месяц назад отправили
-
Ситуація правда дивна. Те, що в Україні не роблять перший закордонний (або внутрішній) паспорт без підтвердження громадянства - то так. Ми ту довідку більше місяця в Україні чекали. А ось консульство дивне - якщо вже є закордонний паспорт громадянина України, тож вже означає, що є громадянство. Навіть без наявності ID-картки.
-
Так там же просят на email…