PR CUAET
-
Мені тільки фото довідки можуть вислати і все
-
90 дней не про это. 90 дней относится к такому сцеранию. вы в канаде. у вас в канаде закончился статус. у вас есть 90 дней пока вы в канаде восстановить статус. потом после 90 дней у вас нет возможности его восстановить в канаде. вам нужно покинуть канаду вот про что 90 дней
-
Они и без справки примут документы. Но, если вы сможете что-то предоставить ( в идеале бумажную с печатью , например переслать укрпочтой или НПочтой) , то Вам гораздо быстрее сделают паспорт . Насчёт приёма второго ребёнка - напишите им на имейл , изложите ситуацию и попросите принять и второго ребёнка на 1 слот. Думаю не откажут.
-
Got it 👍🏻
-
верно. но офицер дает 7-30 дней на вьехать. поэтому даже если вас застали врасплох, то билет на самолет и опа- вы уже в статусе в момент ответа на его запрос.
-
Ні не вірно. Виходить що і з візою можна, тільки треба терміново їхати в Канаду при запиті
-
Как я понимаю, вывод один: надо иметь действующий ВП по этой программе ( если надо выезжать за пределы Канады). И никакие супер визы роли не играют… Верно?..
-
По зворотньому ви зможете відслідкувати тільки коли вони вам його відправлять. У нас так було. Я десь тиждень чекала після вклейки візи. А вже як відправлять, то тільки тоді побачите а системі.
-
Привіт) В кого був досвід продовження дитячого паспорта у Едмонтоні? Вони дійсно тільки годину виділяють? Чи реально це зробити за один день?
-
так, через апостіль. наче 150 американських
-
Привіт всім .Якщо я отримаю новий паспорт ,то мені треба знову вклеювати в новий паспорт візу ,коли закінчиться старий ?
-
Дякую
-
Скорее всего проблема не gmail . А слота уже нет. У меня gmail , ловила себе и детям .
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
2 тижні. Так у нас було
-
Хтось ловив слот з поштою gmail? Пише сервіс недоступний коли вже хочу брати слот
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, school supplies можна включати у витрати в декларацію, провінція Манітоба ?
-
Доброго вечора! Підкажіть, можливо, хтось чув або знає, як можна продовжити work permit тим, хто приїхав до Канади по програмі CUAET після 31 березня 2024 року? Можливо, у когось є знайомі, які вже подавалися на продовження? Чи є в цьому сенс, чи нам залишається лише подача на загальних умовах?
12 Jan 2024, 17:45
449077/458941
4 minutes ago