PR CUAET
-
Ось в у мене питання ,дія закінчується паспорту ,продовжити можна за 2 місяці до закінчення , а що робити з візою ? Вона та теж закінчується як і паспорт . То тоді треба висилати на вклейку ,бо ми хочемо бути виіздними Хто цю візу тут вклеює ,бо я забула ?!…
-
На этапе элиджибилити не спрашивают где вы, спрашивают на этапе портала
-
Привіт! Підскажіть будь ласка як створити кабінет після AOR 🙏
-
Вітаю, якщо ви вчитель educator то так.
-
Підскажіть будь ласка, а чи з таким можна подавати на AOS чи то має бути вищий навчальний заклад? 11 grade це середня школа?
-
Вітаю, де взяти letter of enrollment для дитини? Я попросила в його школі, дали PERMANENT STUDENT RECORD. Це підходить?
-
Доброго дня, в сімейний парк (Granary Road)шукають двох людей на сезонну роботу (з березня до вересня-жовтня)в поле (3- 5 гектарів) З обовязків: Підготовка і обробка землі , установка ліній крапельного взрошування, прополка ,догляд за овочами , обробка від комах , догляд під час заморозків , збір і підготовка овочів , догляд за деревами, квітами, полив , та загальний ландшафтний догляд. Ставка на годину 17 - 18 cad Плюс щотижневі овочі з ферми Бажана наявність автомобіля . Надати своє резюме можете заmail адресою : [email protected]
-
Всім привіт. Мій колишній бос шукає людей(хлопців) на роботу. Позиція Vacuum Operator(потрібно здіймати гравій з даху за допомогою великого пилососа).Робота сезонна(від зараз до жовтня -листопада). Зарплатню будете обговорювати з ним, але знаю, що не менше 22/год. Потрібна мінімальна англійська і бажано права. Кому цікаво пишіть.