Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Будь ласка, напишіть контакти вчителя, якщо можна. В якому форматі проходила підготовка до секції читання? Я взяла кілька уроків у вчителя. Я читала, а він слухав. Мені трохи не сподобався формат навчання у нього. Здала англійську на 6,4,6,6, але треба 5. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Вам прийшла відмова,читала Ваше повідомлення про батька?(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Якщо у вас 2 місяці до його закінчення
    1 Reply Last reply
    0
  • t140490590T Offline
    t140490590T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Всем привет. Может кто знает: ребенок гражданин Канады, отец украинец, мама украинка. Мама с ребенком летит в Украину. Нужно ли какое то разрешение на выезд ребенка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    Temporary resident
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VK 🇺🇦
    wrote on last edited by
    привіт, вибачте, якщо питаю щось зрозуміле для вас, не хочу помилитись :) буду вдячний за відповіді !!! всі починали федеральний етап із такої заявки, яка автоматично створилась після ІТА в ЕЕ профілі? також, чи це те місце де підвантажувати документи ? onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eapp/applicationChecklist?caller=applicationChecklist мене дивує , що там пише "... your client's Online Application." - який клієнт ??? я сам все подавав і ніде represenative не вказував, вказував що його нема 😏 після того як подати всі документи, потім йде цей портал? prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login п.с. Proof of upfront medical exam (required) - підійдуть ті ж самі, що після прильоту в Канаду? Digital photo (required) - самі робили чи десь в фотостудії? Education (diplomas/degrees) (required) - для жінки теж пише - треба і їй виходить перекладати.. хоча за її навчання я бали не клеймив...просто вказав її освіту без WES ECA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halina
    wrote on last edited by
    Реєструвалась тільки на себе, але вибирала, що буде 2 людини. Прийшли і здали разом без проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t332280575T Offline
    t332280575T Offline
    Alina Karpenko
    wrote on last edited by
    Reconsideration request розглядає той же самий офіцер, що і справу вів чи вже інший відділ і інший офіцер?
    1 Reply Last reply
    0
  • t528367335T Offline
    t528367335T Offline
    Iryna Sudak
    wrote on last edited by
    Привіт. Хтось може підказати де почати заповнювати форму на новий WP онлайн? Отримали в минулому році другий WP але з терміном до квітня 25 року так як закінчувався паспорт, тепер маємо новий паспорт і хочемо подати вже на третій WP. Але чомусь ніде не можемо знайти як же податися. Вже день довбемося, все перекрили. Пропонує саме для нас експрес ентрі 🙈 нам це не треба Допоможіть хто може. Хоча почати. Бо перерили весь сайт, вже голова обертом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy
    wrote on last edited by
    Всім привіт, Підкажіть хто може допомогти зробити якісне резюме?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416030213T Offline
    t5416030213T Offline
    Pacman Pink
    wrote on last edited by
    дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Компанія "Easyhome franchise" офіційно наймає на роботу. Місто: Едмонтон, Клерв'ю. Деталі у зображенні. Решту деталей прошу запитувати у наданих контактах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t140490590T Offline
    t140490590T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Всем привет. Может кто знает: ребенок гражданин Канады, отец украинец, мама украинка. Мама с ребенком летит в Украину. Нужно ли какое то разрешение на выезд ребенка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Півтора місяця приділили граматиці , так як хаос був з цим ))) ще півтора саме до тесту. Більше про формат і трохи тренувань по завданням. У неї багато матеріалів по celpip , реальні тести. Читання , слухання як правило без таймеру , так як мені в принципі достатньо було часу , на тесті теж. По читанню отримав 5 , так як через банально обмежений словниковий запас просто не розумів останні завдання. Особливо коли варіантами відповідей , просто окремі слова і жодного з них не знаєш )). На час тільки говоріння тренували. Письмо найменша проблема була. Через півтора місяці занять , зрозумів, що продовжувати немає сенсу, якщо не вчити слова. Ні часу, ні бажання , особливо не було, тому пішов на тест. Я не можу сказати, хороший чи поганий вона репетитор, немає з чим чи ким порівнювати, але особисто мені допомогла розібратись і не боятись,як мінімум. Хоча не дуже то і хвилювався. Тест пройшов за дві з половиною години. Швидко вийшло за рахунок читання і слухання, так як половину просто на угад клацав).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Lytovchenko
    wrote on last edited by
    Бо заявка була створена на інший нок
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    А вибір впав на неї , в першу чергу тому що, вона в Канаді. Так як була велика проблема знайти того , хто може займатись ввечері по місцевому часу. Наприклад моя дружина , займається з репетитором з України. І заняття о 6 ранку , якось не дуже для мене ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t297187002T Offline
    t297187002T Offline
    Olha Yevtushenko
    wrote on last edited by
    Ні , нажаль ні. Тут не залежить від провінції .
    1 Reply Last reply
    0
  • t316633010T Offline
    t316633010T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    ca.indeed.com/viewjob?jk=a9387dacfc372f4f&from=shareddesktop
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Бачу багато пишуть треба сертифікований переклад і нотаріус. Чи підходить що документ Перекладено і завірений українським перекладачем і нотаріусом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6160084499T Offline
    t6160084499T Offline
    Oleks Mats
    wrote on last edited by
    Привіт, порекомендуйте (accountant) бухгалтера який кайфує від своєї роботи і розбирается в ній добре. Слідкує постійно за змінами і добре оптимізує податки. Для реєстрації і ведення компанії.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags