PR CUAET
-
дякую!
-
Півтора місяця приділили граматиці , так як хаос був з цим ))) ще півтора саме до тесту. Більше про формат і трохи тренувань по завданням. У неї багато матеріалів по celpip , реальні тести. Читання , слухання як правило без таймеру , так як мені в принципі достатньо було часу , на тесті теж. По читанню отримав 5 , так як через банально обмежений словниковий запас просто не розумів останні завдання. Особливо коли варіантами відповідей , просто окремі слова і жодного з них не знаєш )). На час тільки говоріння тренували. Письмо найменша проблема була. Через півтора місяці занять , зрозумів, що продовжувати немає сенсу, якщо не вчити слова. Ні часу, ні бажання , особливо не було, тому пішов на тест. Я не можу сказати, хороший чи поганий вона репетитор, немає з чим чи ким порівнювати, але особисто мені допомогла розібратись і не боятись,як мінімум. Хоча не дуже то і хвилювався. Тест пройшов за дві з половиною години. Швидко вийшло за рахунок читання і слухання, так як половину просто на угад клацав).
-
Бо заявка була створена на інший нок
-
А вибір впав на неї , в першу чергу тому що, вона в Канаді. Так як була велика проблема знайти того , хто може займатись ввечері по місцевому часу. Наприклад моя дружина , займається з репетитором з України. І заняття о 6 ранку , якось не дуже для мене ))
-
Ні , нажаль ні. Тут не залежить від провінції .
-
Привіт, порекомендуйте (accountant) бухгалтера який кайфує від своєї роботи і розбирается в ній добре. Слідкує постійно за змінами і добре оптимізує податки. Для реєстрації і ведення компанії.
-
ви щось не те наклацали. по відео дивіться: youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Рекомендую себе.
-
шкода Вас. не розумію що вже там процесити і ще й пишуть що може тривати до 6 місяців отримання eCOpr
-
Я перший раз дуже хвилювалася. Дякую. Написала їй. А скільки балів Ви набирали на тренувальних вправах з читання?
-
Дякую, що приділили мені свій час. Маю приблизно таку ж ситуацію, як у Вас і таке ж бажання готуватися до тесту)
-
Hello
-
Ми не рахували бали. Просто окремо тексти різного рівня складності. Просто читав текст , а далі відповідав , якщо не правильно , думав далі ))) пояснювала , як читати , щоб вистачило часу , як можна якщо не розумієш ,методом виключення варіантів , збільшити шанси на правильну відповідь. На заняттях, результати по читанню були веселіше )). На тесті, не так весело )). Дуже сильно залежить від теми текстів. Так як не маю якогось конкретного рівня володіння мовою, знаю багато чогось складного і в той же час, не знаю простих речей. Просто не використовую в повсякденні.
-
Ой. Супер дуже дякую за швидку відповідь