PR CUAET
-
📢 Екстрений мітинг в Едмонтоні!!! 🇺🇦 СЕРЕДА, 5 БЕРЕЗНЯ, 2025 о 18:30 Violet King Henry Plaza (99 Ave, Edmonton) 🚨 Трамп призупинив військову допомогу Україні‼️ ‼️ Приєднуйтеся до нашого мітингу, щоб підтримати Україну, захистити правду та вимагати більше військової допомоги для України! 🇺🇦
-
Хм, не памʼятаю чи це стандартна фраза чи ні. Проте якщо не просили Rep form заповнювати / значить система не бачить в вас наявність representative Все решта - добре. Успіхів 🍀
-
Чи кожного дня ??
-
Скажіть будь ласка. Слоти тільки по вівторкам ??
-
Тепер буду знати як це робити , сподіваюсь наступного разу буду швидше. Я не встигла години змінити 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Щиро вам вдячний! 1. Зрозуміло:) 2. Осьо :) 3. Зрозуміло 4. Не виїжджали з Канади взагалі 5. Зрозуміло, підемо у фотостудію значить :) 6. Зрозуміло, буду значить робити ще переклад її диплому 1. Це ви про LMIA? ні не клеймив 2. Так, про це знаю, кошти у вільному доступі на весь період пр
-
Вже пізно , ні чого вільного не маю. Тільки на завтра у Оттаві
-
-
Це Оттава на 5 березня
-
Доброго вечора! Ми проводимо групові заняття до рівня 8. Запрошуємо вас скористатися можливістю безлімітної розмовної практики з волонтерами на нашій платформі.
-
Я с адвокатом работал. Он отправлял. В самих письмах люди писали, что знают меня около двух лет, что я хорошо работаю, у меня похожий менталитет, общителен, обаятелен, надежный и остальное бла-бла-бла... Просто перечисляют ваши качества и выражают надежду на то, что офицер будет благосклонен. Еще они добавляли строчку о том, что офицер может звонить им по любым вопросам, если таковы возникнут!
-
Так, можна використовувати медекзам, що проходили по приїзді в Канаду. Зазвичай його достатньо, але бувають поодинокі випадки коли офіцери просять пройти новий.
-
Добрий день. Підкажіть, для подачі на ПР на федеральному рівні можна використовувати довідку про складений медичний огляд, що пройшли за приїздом в Канаду два роки тому, чи треба знову проходити його? Дякую!
-
Цікаво. А якщо дитина по приїзду проходила спрощений огляд, не як дорослий. Можна його теж використовувати?