PR CUAET
-
Цікаво. А якщо дитина по приїзду проходила спрощений огляд, не як дорослий. Можна його теж використовувати?
-
Дякую!
-
Так, загружаєте той що маєте. Але наприклад у нас дитині виповнилось 14 на день подачі на ПР то їй запросили новий, а дитині якій виповнилось 11 на час подачі на ПР (тобто був по приїзду просто огляд і все) до запиту на новий не було. І теж було 2 роки першим медекзамам. Все залежить мабуть від офіцерів.
-
У мене усі листи завантажені до кейсу. Нічого поштою не відправляла.
-
Вітаю! Ми з сімʼєю подалися на PR (чоловік головний аплікант) і вже через місяць має бути АОR, але пару місяців тому я стала legal guardian для брата, якому 16 років. Це треба ж треба писати пояснювальний лист, я правильно розумію? Можливо в когось була схожа ситуація. Буду вдячна за допомогу.
-
12 слотов
-
Така ж ситуація показує дуже багато слотів але сервер недоступний, час вже зайнято. Не розумію чи то сайт не оновлюється, чи я щось не те роблю.
-
Сервис недоступен
-
чи були слоти в Едмонтоні?
-
Так. 12. Але сервіс недоступний на жодний
-
Хтось відповідь за 10 числа подачі лютого вже отримали новий ворк перміт
-
Ну я зараз зайшла в 00 по едмонтону, слоти є на завтра але забронювати неможна
-
Скільки разів сюди писав і ніхто не може передати інформацію знову .Вся суть українського народу 🥲 1.Як я зрозумів це перше причина ,чому не показує дати і час на ноуті ,бо стоїть інший часовий пояс .Я коли змінив ,то в мене почало показувати слоти в Оттаві ,до цього завжди писало ,що нема доступних дат .Не скажу ні а інші консульства (Едмонтон і Торонто ) 2. Слоти в консульствах оновлюються о 00:00 по українському часу з Пн -Чт і тоді вони зʼявляються в консульствах країн де ви живете (це я як зрозумів ) .Але ви не можете вибрати слот в Оттаві ,наприклад , бо в Канаді ще не настав наступний день і треба чекати до 00:00 по часу Оттави і тоді можна вибрати слот.
-
дякую