PR CUAET
-
На скільки я зрозумів з цього чату що на момент подачі та отримання PR треба бути в Канаді , а eligibiliti це один з середніх етапів, можливо хтось мене поправить?
-
User Olga Smirnova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую за в ідповідь
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як правильно вилучити чоловіка з заявки? Я так розумію, що треба написати листа і додати через веб форму. Цікавить саме формулювання, бо перекладач дає декілька варіантів. Дякую
-
User Никита has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Анастасия Смирнова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий день! Хтось на днях продовжував паспорт в Торонто? Зараз лечу туди хотілось б знати як там
-
User Виктор has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть, будь ласка, з власного досвіду, якщо людина в 2022р. отримала work permit, пройшла медогляд, але повернулась до України і тепер знову приїжджає і хоче податись на продовження work permit , чи потрібно знову проходити медогляд?
-
Можна, ось детальна інформація про це: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini Але, як на мене, дешевше, надійніше і швидше буде все-таки дочекатися в Україні на готовий паспорт. Його можна зробити 7-14 днів, якщо оформлювати як терміновий.