PR CUAET
-
User Марта has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
З 12 листопада 2024 року відбулось оновлення системи, тепер запис через e-consul
-
Я вчора писала кризову форму по цьому вопросу.Писада прошу залишити мене ( ім'я UCI та рік народження) единственним претендентом в цій аппліеаціі та не рассматрювати депендета,такую то, бо.... та причина . Відповідь через 10 мін отримала,я вище писала
-
Кажуть що так !
-
В який час по Торонто ловили?
-
І дуже вам дякую за пораду та підказку 🙏🙏🙏🙏
-
Ні, я а Едмонтоні зловила слот в Оттаві в 21.59 вчора, це 23.59 в Оттаві, потім вже просто слоти висять. На комп'ютері був виставлений київський час.
-
Можна. За умовами програми,и мінімум має бути закінчена середня освіта
-
Доброго дня!в мене така ситуація отримала сповіщення про підтвердження слоту,слот був на 2 х дітей в Торонто.треба було авторизуватися,щоб підтвердити візит,ми так і зробили в мене показало,що ми пройшли успішно.А сьогодні отримали сповіщення ,що візит скасовано,бо ми не підтвердили...Порадьте,хто стикався з цією ситуацією,що робити?😭😭😭
-
Добрий день.Підкажіть,чи комусь доводилося писати електронного листа про затримку паспорта на електронну пошту dhl?Я вже тричі відправляю лист,тому що паспорт висить вже протягом кількох днів у Польщі,а мені приходить відповідь,що dhl відхилив мій лист.Що це може бути?Може,паспорт вже в Канаді?
-
а у вас скільки зараз?
-
Підкажіть будь ласка, прийшов запит на Military при подачі на PR. Є військовий квиток, особа не служила і визнана не придатною у мирний час обмежено придатною у воєнний час. Також у квитку вказано посада і звання. Чи потрібно це вписувати у форму чи тільки вказати в листі-поясненні ці всі обставини? Дякую
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Veronika has been kicked from the chat because this user is in spam list