PR CUAET
-
Доброго дня!в мене така ситуація отримала сповіщення про підтвердження слоту,слот був на 2 х дітей в Торонто.треба було авторизуватися,щоб підтвердити візит,ми так і зробили в мене показало,що ми пройшли успішно.А сьогодні отримали сповіщення ,що візит скасовано,бо ми не підтвердили...Порадьте,хто стикався з цією ситуацією,що робити?😭😭😭
-
Добрий день.Підкажіть,чи комусь доводилося писати електронного листа про затримку паспорта на електронну пошту dhl?Я вже тричі відправляю лист,тому що паспорт висить вже протягом кількох днів у Польщі,а мені приходить відповідь,що dhl відхилив мій лист.Що це може бути?Може,паспорт вже в Канаді?
-
а у вас скільки зараз?
-
Підкажіть будь ласка, прийшов запит на Military при подачі на PR. Є військовий квиток, особа не служила і визнана не придатною у мирний час обмежено придатною у воєнний час. Також у квитку вказано посада і звання. Чи потрібно це вписувати у форму чи тільки вказати в листі-поясненні ці всі обставини? Дякую
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Veronika has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристинаа has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Перевіряла.Той самий статус
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка групу для АОР за листопад?
-
Я не перечитувала, тут дуже багато повідомлень. Їх дуже складно всі перечитувати. Дякую за відповідь
-
[email protected] На эту почту пишите?
-
Дякую.Тут показало приблизно день доставки).
-
Доброго ранку.А на яку дату ви зловили слот?