PR CUAET
-
User Настя Соловьёва has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я оновлювала кожні пів хвилини і з тих 12 вільних слотів не один не був активним. І в 23:58,59 і в 00😢
-
Наверное, всё же, 2024 :)
-
у мене на цей раз навіть трекер не оновився після дзвінка. Вони зовсім забили на це все 🥹
-
📢 Екстрений мітинг в Едмонтоні!!! 🇺🇦 СЕРЕДА, 5 БЕРЕЗНЯ, 2025 о 18:30 Violet King Henry Plaza (99 Ave, Edmonton) 🚨 Трамп призупинив військову допомогу Україні‼️ ‼️ Приєднуйтеся до нашого мітингу, щоб підтримати Україну, захистити правду та вимагати більше військової допомоги для України! 🇺🇦
-
Я кликала постійно "підтверджую" і спрацювало exactly 21.59 по Едмонтону. Пробуйте , вдачі вам!
-
Я робила по Оттаві. Спробую сьогодні.
-
Коли подавалися у 2023 році, депендент міг виїхати, зараз не може.
-
Тут залежить що ви маєте на увазі. Якщо ви маєте гуардіаншіп тому що він в чужій країні сам, але в нього є батьки, то це нічого для вашого файлу не міняє. Проте якщо він став сиротою, і ви стали його опікуном (всиновили умовно), то треба повідомляти, і включати його в вашу заявку
-
Із Канади
-
Якщо у депендента закінчиться work permit до прийняття фінального рішення, а можливості продовжити немає, бо депендент не може виїхати з України, чи буде це приводом відмови усім, хто в заявці? (Основний аплікант має діючий статус.).
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ми відправили портал 2 24 грудня, досі тиша
-
User Екатерина Быкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Цікаво чи статус туриста підходить - це ж temporary residence status