PR CUAET
-
Я робила по Оттаві. Спробую сьогодні.
-
Коли подавалися у 2023 році, депендент міг виїхати, зараз не може.
-
Тут залежить що ви маєте на увазі. Якщо ви маєте гуардіаншіп тому що він в чужій країні сам, але в нього є батьки, то це нічого для вашого файлу не міняє. Проте якщо він став сиротою, і ви стали його опікуном (всиновили умовно), то треба повідомляти, і включати його в вашу заявку
-
Із Канади
-
Якщо у депендента закінчиться work permit до прийняття фінального рішення, а можливості продовжити немає, бо депендент не може виїхати з України, чи буде це приводом відмови усім, хто в заявці? (Основний аплікант має діючий статус.).
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ми відправили портал 2 24 грудня, досі тиша
-
User Екатерина Быкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Цікаво чи статус туриста підходить - це ж temporary residence status
-
В мене теж чоловік іноземець відповіла ні. Але коли було питання чи хочете включити членів сім'ї то відповіла так. Тоді заповнила анкету форму на чоловіка також було віконце де питали надати документи о шлюбі. Таким чином і дитину додала. Потім відправила сімейну заявку, тобто 3 заявки але вони одночасно відправилися.
-
"Ecstatic? Of course." ▪️Usual English: They were happy to celebrate their anniversary. ▫️Advanced English: She was ecstatic when she found out she won the lottery. v
-
ще досі купа листопаду
-
Так (дісклеймер - це не є професійна порада, я не спеціаліст, просто сама в аналогічній ситуації)