PR CUAET
-
Прямо таки зі швидкістю світла⚡️ працюють. Зараз пораздають запити на біо, щоб ми бачили що вони займаються нами, пилок в очі, і знов у довгу шухляду наші справи до наступного етапу. Алеж все таки хоч щось..
-
Я думаю що ми нічого не можемо зробити в плані свої аплікацій. Саме краще що ми можемо зробити для себе це розслабитися і насолоджуватися приходом весни. А жалоби і листи то для чистоти нашої совісті і для них якщо там залишився хоч хто адекватний.
-
Chatgpt каже теж саме... Каже, що саме подавати податки як single, але проінформувати CRA про зміну статусу для бенефітів.
-
Ні, це Польский коледж. Все перекладалось в перекладача і додатково запечатаний конверт з оцінками і документами висилався безпосередньо до WES. Школа не співпрацює з WES.
-
Це через апостіль?
-
дякую, що поділились.
-
Було два вчора/сьогодні в ватсап
-
Дякую! Ми написали до них, щоб вони вислали пояснення. Чекаємо
-
Дякую за швидку відповідь
-
Я таке чула раніше, вони польські сертифікати дещо принижують при евалюаціі. Мені здається треба рік довчитися, бо немає high school. Але почекайте ще відповідей, бо вашу провінцію не знаю і зустрічалася лише з евалюацією вузів.
-
Таке враження, що вони просто перестали працювати.🤯
-
В мене теж є з листопада хто чекає. Не переживайте після Фінального рішення нікуди КОПР від вас не дінеться. Просто треба дочекатися, і забути про це як страшний сон ))
-
І змініть статус в кабінеті. Ви і партнер. Вони перерахують вам бенефіти.
-
Підкажіть будь ласка що треба писати в реєстраційному номері __від__? Дякую
-
Так ви цього року подаєте окремо
-
Подача 07.03.24 AOR і запит на біометрію 06.03.25 , Alberta
-
Я так чекала написати це нарешті, як і більшість тут 🫣 Update Подача 08.03.2024 AOR 05.03.2025 Без запрошення на біометрію, оплачувала одразу все. 1 людина, Онтаріо )
-
Дякую що втішаєте Остапе. З копром би ладно. Не страшно. Просто ж кар'єра і відпочинок вже скільки через весь процес на паузі
-
А дозапити про працевлаштування можуть прилетіти? Бо форуми вже дуже багато інформації різної шарять
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
12 Jan 2024, 17:45
449569/458613
39 minutes ago