PR CUAET
-
У мене в аплікації 4 людей ( 2 дорослих + 2 дітей 13 і 15 років ) чоловік в Україні , дочка здала біометрію в лютому для study permit запит на біометрію прийшов лише як головному апліканту мені . Запитання ? Дочки біометрію ту що вона здала для study permit зарахують і чоловіку прийде запит пізніше ?
-
Подача 28 октября, портал 2 - 10 декабря. Вот такая хрень.
-
Military Records: You must submit a translated certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority with an explanation, in your own words, of the circumstances of the exemption. This must be received at this office by: 2025/03/08 Просто не указано что нужно форму вот и спрашую, значит сейчас поищу эту форму.
-
Остапе, як завжди дякуємо вам за підтримку. Я чоловіка не бачила вже давно із-за того екопр. Для родини це так собі. 😥 пройшов новий рік, моє народження, зараз сину виповнюється 21. І це все на розбитій родині. Ми дійсно сподівалися бути разом на такі родині свята.😥 вже не кажу про повністю збиті строки за Атлантикою. Початок у 2023 році.
-
🚨🇨🇦Тривожна статистика: ❌Рекордна кількість відмов у заявках на тимчасове проживання в Канаді у 2024 році ——————————————- Вижимка з посту: 📌 Відмови на піку – 50% заявок на тимчасове проживання відхилено (2,3 млн), що більше, ніж 35% у 2023 році. ❌Відмови за категоріями: 🍁 Гостьові візи – 54% (найбільше відмов). 🍁 Студентські візи – 52%. 🍁 Робочі дозволи – 22% (зниження відмов). 🇨🇦Продовження віз: 📌 Доступне для тих, хто вже в Канаді. 📌 Кількість заяв зросла вдвічі з 2019 року. 📌 Відмови – лише 5%. Підписуйтесь, щоб бути в курсі останніх новин: (insta) _maple_chronicles_ 🍁🍁🍁 _____________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #Імміграція2025
-
🚨🇨🇦Тривожна статистика: ❌Рекордна кількість відмов у заявках на тимчасове проживання в Канаді у 2024 році ——————————————- Вижимка з посту: 📌 Відмови на піку – 50% заявок на тимчасове проживання відхилено (2,3 млн), що більше, ніж 35% у 2023 році. ❌Відмови за категоріями: 🍁 Гостьові візи – 54% (найбільше відмов). 🍁 Студентські візи – 52%. 🍁 Робочі дозволи – 22% (зниження відмов). 🇨🇦Продовження віз: 📌 Доступне для тих, хто вже в Канаді. 📌 Кількість заяв зросла вдвічі з 2019 року. 📌 Відмови – лише 5%. Підписуйтесь, щоб бути в курсі останніх новин: (insta) _maple_chronicles_ 🍁🍁🍁 _____________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #Імміграція2025
-
Спасибо!
-
Питання до пані Maria MS . Доброго дня ! Ситуація така, якщо жінка в Манітобі працює помічником вихователя 2 роки в державний дитячий садок, англійська 5 CLB за вік 0 балів. Питання : є якісь шанси потрапити в спеціальний відбір категорія освіта в EE? З лютого 25 року її додали до списку затребуваних категорій в EE. Дякую!