PR CUAET
-
Привіт) Сьогодні їздила в аеропорт і розмовляла з імміграційним офіцером. Він перевірив малої термін дії паспорта, візи та Visitor Record і сказав наступне: Не переживайте, з візою ви можете і в серпні заїхати, так, як вона до вересня. Але паспорт потрібно новий, з новим терміном. Старий з візою не відаєте і вилітати будете з 2-ма паспортами з Європи. Тому, хто переживав - видихаємо. Гарні новини💙💛
-
Доброго Важко сказати, бо не бачу остаточного CRS. Проте, з 0 за вік - їй варто тягти англійську куди вище за мінімальний бал її TEER. В мене особисто очікування, що мінімальний CRS для освітян буде стартувати з 400+ Проте є думки консультантів, що це буде 435-460 З порад: 1️⃣ Загальна порада для всіх: якщо ви стаєте eligible для ЕЕ, і ба більше ваш НОК потрапляє в список пріоритетних для category- based, завжди треба мати активний ЕЕ профайл. Його наявність може принести користь і ПР і нічого, буквально, вам не коштує. Навіть не ріже eligibility для H&C. Ви просто збільшуєте свої шанси на потенційне отримання ПР в Канаді. 2️⃣ Завжди пробуйте тягнути CRS бал якомога вище, в більшості випадків це реалістично зробити за рахунок мов. Немає «занадто» високого балу, тому чим він більший - тим більше в вас шансів отримати ІтА.
-
У мене теж запис на 4 квітня. На email не приходило підтвердження. Чекаю.
-
16 місяців від подачі чи від біометрії?
-
Дякую . Якій рівень треба витягти мови для вихователя садочка , щоб зареєструватись в EE ? TEER 2-3
-
Рада, що у Вас краще склалося☺️
-
Обов'язково!
-
Де можливо інформацію глянути стосовно мовних мінімальних требованій для TEER щоб зареєструватись в EE ? Спасибі 🙏
-
"I have not been petrified." ▪️Usual English: The child was scared of the thunderstorm. ▫️Advanced English: She was petrified when she saw the shadowy figure in the alley. #eloquent_listening
-
я відправляла електронну з Португалії, не було дозапитів. В принципі, яка різниця, ви ж все одно будете сканувати паперовий варіант
-
Спасибі 🙏 величезне!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-test.html