PR CUAET
-
Чи я правильно зрозуміа при подачі документів на ПР, я діджитал фото відправив як було і потрібно, а потім пізніше наступить час і я відправлю оригінал фото з підписом на зворотному боці від фотографа? Чи треба зараз прикласти скан зворотної сторони?
-
Дякую за відповідь!
-
Він отримав паспорт , TRP ще дійсний до липня та WP . Але як подовжити WP ? через подачу на новий TRP +WP та він має документ паспорт . Не повернуть заявку ? Можє листа написати та позбутись цього статусу TRP та відправити нову заявку на звичайний WP вже без TRP ?
-
Буквально 4 минуты назад
-
Підкажіть будь ласка Продовжила дитині дозвіл на перебування в Канаді. Йому 15 років, перед тим був стаді перміт, а зробила йому зараз ворк перміт. І сьогодні побачила у низу його дозволу таке повідомлення. Так ось, чи має він право по цьому ворк перміту навчатися у школі чи все ж таки переробити йому на стаді перміт? Допоможіть розібратися.
-
Я додала в особистому кабінеті WES
-
Якщо маєш свій переклад то не треба уже перекладати? Куди його тоді відсилати перекладеного вже?
-
Підкажіть процедуру подачі
-
Ні Сиділа за ноутбуком хвилин 40
-
З порад найліпше скоріш за все скачування TRP та подовження ВП на основі паспорту. Це також зніме штамп «inadmissible»
-
Через скільки днів після подачі отримали Notice of assessment ?
-
Дякую, а потім ?