PR CUAET
-
Дякую, а потім ?
-
Підкажіть будь ласка по формі 5283- яким чином найбільш коректно заповнити? Краще всі відповіді розгорнуто написати в додаткових листах чи все ж таки щось треба описати в наданих полях, і тільки якщо текст не вмищається то переносити відповідь на додатковий лист? І як атачити ці листи? Під назвою додатки до 5283?
-
Таааак, хто там казав, що Квебек пасе задніх?)) Вже друга аплікація з квітня 🔥🔥🔥
-
Он придет через минуту после назначенного времени слота
-
Слідкувати і в кабінеті і на пошті?
-
Тут можна відповісти анекдотом пана Рейгана про совок: "Один покупець приходить, вносить аванс, і службовець йому каже: — Все, приходьте за вашою машиною за десять років. — Вранці чи вдень? — Це через десять років, яка різниця? — Та вранці до мене сантехнік прийде". Короче, там все відносно рандомно. Якщо у вас дійсно серйозний кейс, то можуть і за 2-3 місяці все дати. А можуть і мурижити 3-4 роки. Бо заявок більшає, а працівників нє...
-
такой вопрос я не задавала, поэтому, к сожалению, не знаю) Моё предположение, что до получения PR от eligibility нужно быть в стране, так как на сайте указано, что delegated officers may grant permanent residence - if the foreign nation has valid temporary resident status in Canada. Но еще раз обращаю внимание, что эта часть - предположение.
-
Хіба трекер працює для нашої програми?
-
Это нормально. Во многих офисах , например в монреальском, дата портала два вообще не связана с датой е копр. Играет роль до какого числа действует медикал. У них так очередь двигалась весь 24 год. Поэтому , если медикал истекает раньше, то е копр придет раньше , если позже, то позже. Как проверить ? Зайдите в трекер и посмотрите до какого числа у вас действует медицина и плюс номер екопр увидите своего.